Ανατροπή με φόντο ...Ευρώπης για Αστέρα (vid)

Οι Αρκάδες με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο κράτησαν το προβάδισμα που έχουν για να πάρουν το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ανατροπή με φόντο ...Ευρώπης για Αστέρα (vid)
Eurokinissi

Το πρώτο μέρος

Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου "φλύαρη" κατοχή της μπάλας, με το σύνολο του Γιώργου Παράσχου να κλείνει πολύ καλά όλους τους χώρους για τους επιθετικούς του Αστέρα. Καμία από τις δύο εστίες δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος και το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού μέχρι εκείνο το σημείο.

Το δεύτερο μερός

Στο 64' ο Τσουκαλάς με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" ..τιμωρώντας την ομάδα που αγωνίζονταν μέχρι τον Ιανουάριο.

Στο 82' ο Κότσιρας μείωσε για τους γηπεδούχους, με τον Νίκο Καλτσα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ τρία λεπτά αργότερα (85') μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης (71' Μαντιντά), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (65' Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46' Κυριακόπουλος), Μανιάς.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Παπάζογλου, Χουάρες (89' Μενδρινός), Κονέ, Τσουκαλάς, Σιατραβάνης (74' Ντεβέσα), Αλμπάνης (30' Ελμπάζ).

Δείτε ΕΔΩ τα highlights και τα γκολ του παιχνιδιού.