ΕΠΟ: Αναβολή για Καραπαπά- Εκδικάστηκε του Σάββα Θεοδωρίδη

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση του Κωνσταντίνου Καραπαπά για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα με την Ξάνθη. 

ΕΠΟ: Αναβολή για Καραπαπά- Εκδικάστηκε του Σάββα Θεοδωρίδη

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία. Η εκδίκαση θα γίνει στις 28/11.

Κανονικά όμως πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Σάββα Θεοδωρίδη, για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο του Ελένη Τσάκαλη, που δεν μπήκε στον περιεχόμενο των δηλώσεων επανέλαβε ότι ενημερώθηκε για τη δίωξη από τα sites και ζήτησε την απαλλαγή του.

Αναλυτικά:

«Δεν φέρει καμία ιδιότητα με την οποία θα μπορούσε να κληθεί πειθαρχικά. Με κανένα τρόπο δεν φέρει ιδιότητα που να προβλέπεται στον πειθαρχικό κώδικα. Δεν δεσμεύει την ΠΑΕ και δεν λειτουργεί για λογαριασμό της. Έχει τιμητική ιδιότητα χωρίς σύνδεση με την ΠΑΕ γι’ αυτό το λόγο μόλις πληροφορήθηκε για τη δίωξη έκανε μήνυση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα» τόνισε η κα. Τσάκαλη και συμπλήρωσε…

«Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός στο παρελθόν έχει αναγνωρίσει έλλειψη ιδιότητας και δεν έχει κάνει δίωξη παρά τις δηλώσεις που έχει κάνει επανειλημμένα το διάστημα που είναι επίτιμος πρόεδρος. Είναι φανατικός φίλαθλος αλλά παραμένει φίλαθλος που δεν δεσμεύει την ΠΑΕ. Τις δηλώσεις τις έκανε ως Σάββας Θεοδωρίδης και όχι ως επίτιμος πρόεδρος Ολυμπιακού».