Η κόκκινη στο Βελιγράδι δεν «τρώει» τον Μπενζιά

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να βάλει στο… κόλπο του ροτέισον και τον Γιασίν Μπενζιά που έχει μείνει εκτός επί 1,5 μήνα.

Η κόκκινη στο Βελιγράδι δεν «τρώει» τον Μπενζιά

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα του Ολυμπιακού με τα παιχνίδια να είναι υψηλής σημασίας. Σε αυτό το διάστημα ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του και είναι βέβαιο πως θα τους ενεργοποιήσει προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δυνατά ματς που έχει μπροστά του.

Ένας ποδοσφαιριστής που θα μπει στην εξίσωση είναι και ο Γιανσίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός αποκτήθηκε έπειτα από αίτημα του Πέδρο Μαρτίνς αν και είχε φανεί να χαλάει η μεταγραφή του. Τον έβαλε σχετικά γρήγορα στο… κόλπο ο Πορτογάλος προπονητής παίζοντας ως αλλαγή στα παιχνίδια με Τότεναμ, Βόλο και Λαμία.

Έπαιξε βασικός στο Βελιγράδι στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως, εκείνη η αποβολή του αποδείχτηκε καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο 25χρονος χαφ άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα ποδοσφαιριστές στο 58’ και με το σκορ στο 0-1. Το τελικό 3-1 για τον Ερυθρό Αστέρα είχε ως αποτέλεσμα να του φορεθεί και η ταμπέλα του μοιραίου.

Ο Μπενζιά από εκείνο το παιχνίδι και μετά δεν έχει παίξει ξανά. Ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό, τον οποίο ξεπέρασε πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε 18άδα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ξανά στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά χωρίς να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τον ενεργοποιήσει από εδώ και πέρα και για τα ματς που έχει μπροστά του. Είναι παίκτης που θα του χρειαστεί και αποδεδειγμένα πρέπει να δώσει ανάσες και στους χαφ. Ο Γκιγιέρμε από τα σερί παιχνίδια έχει βγάλει κόπωση, ενώ ο Μπουχαλάκης είναι και αυτός στα όρια του. Η κόκκινη στο Βελιγράδι δεν φαίνεται πως θα τον βάλει στο περιθώριο, αφού αναμένεται να μπει στην εξίσωση των ματς που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.