Ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Μαρτίνς στη Ν. Σμύρνη

Από τη μία η κόπωση των διεθνών και από την άλλη η δυάδα αγώνων – φωτιά με Τότεναμ και ΠΑΟΚ, υποχρεώνει τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού να ανοίξει το ροτέισον με τον Πανιώνιο.

Ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Μαρτίνς στη Ν. Σμύρνη

Μπορεί οι εγκαταστάσεις του Ρέντη να παραμένουν άδειες, καθώς ακόμη δεν έχουν γυρίσει οι διεθνείς, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι του Σαββάτου (23/11, 19.30). Eτοιμάζεται μάλιστα να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του για δύο λόγους: Τόσο λόγω της κόπωσης των διεθνών, όσο και εξαιτίας των αγώνων με Τότεναμ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Γκιγιέρμε

Ήδη είναι ανοικτό το τι θα γίνει με τον Γκιγιέρμε, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο Μαρτίνς περιμένει τις επόμενες μέρες για να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει. Επίσης, ο Ελαμπντελαουί που έπαιξε με την Νορβηγία, είναι πολύ πιθανό αυτή τη φορά να πάρει ανάσες και να δούμε έναν εκ των Γκασπάρ ή Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο δε Αβραάμ που έπαιξε με τον Ατρόμητο, είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Ν. Σμύρνης. Επίσης, αλλαγές αναμένονται και σε ένα από τα δύο «φτερά» της επίθεσης. Μπορεί να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Μάξι Λοβέρα, ενώ και ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ίσως αγωνιστεί αντί του Ελ Αραμπί που θα κάνει μόλις μία προπόνηση στον Ρέντη, επειδή θα είναι ο τελευταίος διεθνής που θα αφιχθεί στον Ρέντη.

Σε μία προπόνηση με το ζόρι θα προσπαθήσει ο Μαρτίνς να κάνει πρόβα ενδεκάδας για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη, καθώς την Παρασκευή (22/11) θα είναι μαζεμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές για να παίξουν έστω ένα δίτερμα.