«Τρελαμένος» ο Βαλμπουενά ακόμα και για Ν. Σμύρνη

Ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει τον Γάλλο στο 100% για το παιχνίδι της 1ης Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, ο Ματιέ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παίξει βασικός με τον Πανιώνιο!

«Τρελαμένος» ο Βαλμπουενά ακόμα και για Ν. Σμύρνη

Πώς έχουν τα δεδομένα με τον Ματιέ Βαλμπουενά στην παρούσα φάση; Ακόμα δεν έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, αλλά αυτό αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας. Είναι κάτι που το είχε προαναγγείλει άλλωστε και ο ίδιος όταν έγινε γνωστό ότι ένιωσε βαρύ το πόδι του παραμονή του ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Γάλλος άσος θα είναι – εκτός απροόπτου - διαθέσιμος με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Μάλιστα, εμφανίζεται «τρελαμένος» στις προπονήσεις και με ξεκάθαρη πρόθεση όχι μόνο να παίξει για μερικά λεπτά με τους «κυανέρυθρους», αλλά να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα ήθελε να έχει τον Βαλμπουενά στο 100% κόντρα στον ΠΑΟΚ την 1η Δεκεμβρίου. Ωστόσο, δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο το γεγονός ότι βλέπει έναν Γάλλο να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει από την αρχή και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Νεοσμυρνιώτες.

Τις επόμενες τρεις μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Επαναλαμβάνουμε, ότι ο Βαλμπουενά θα είναι ιατρικώς «εντάξει» για το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Πλατεία. Το θέμα είναι αν ο Μαρτίνς σκοπεύει να τον ρίξει στη μάχη από την αρχή ή θα του δώσει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο ή δεν θα τον χρησιμοποιήσει καθόλου, προκειμένου να τον αφήσει να «φορτίσει» κι άλλη ενέργεια ενόψει ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη (21/11) λογικά θα γνωρίζουμε για το σκεπτικό του κόουτς.

Όπως παρατηρήσατε, δεν αναφέρουμε κουβέντα για την Τότεναμ. Ακόμα και στο 100% να είναι ο Βαλμπουενά στο Λονδίνο, ο Μαρτίνς το πιθανότερο είναι να παρατάξει τριάδα στα χαφ τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά. Για την ώρα δεν υπάρχει ο Βαλμπουενά στο πλάνο για το ματς της Αγγλίας...