Ο Ολυμπιακός ζήτησε επισήμως συνάντηση με Αυγενάκη

Ο ΠΑΟΚ τόνισε δημοσίως ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε να μιλήσει από κοντά με τους «ερυθρόλευκους» με αφορμή την επιστολή τους, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε επισήμως συνάντηση με Αυγενάκη

Ο Ολυμπιακός μέσω επιστολής στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρθηκε στα «κακώς κείμενα» του επαγγελματικού ποδοσφαίρου την τελευταία τριετία, στην αδιαφάνεια των οικονομικών της ΕΠΟ, στις δυσλειτουργίες του VAR, στη διαιτησία και στις πειθαρχικές διώξεις που δέχονται παράγοντές του.

Ο Αυγενάκης διέρρευσε ότι θα συναντηθεί με τον Ολυμπιακό μόλις επιστρέψει από το Κατάρ και ο ΠΑΟΚ μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Λευτέρη Δούκα υποστήριξε ότι δεν ζήτησε η ομάδα του Πειραιά συνάντηση από τον Υφυπουργό, αλλά ο ίδιος ο Αυγενάκης. Στο λιμάνι ερμήνευσαν την αντίδραση των "ασπρόμαυρων" ως μία προσπάθεια από την πλευρά τους να περάσουν προς τα έξω ότι ο Υφυπουργός έδειξε υπερβάλλον ενδιαφέρον για να συναντηθεί με τους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Στο τέλος της 50σέλιδης επιστολής της αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η πειραϊκή ΠΑΕ ήταν εκείνη που έκανε αίτημα στον Υφυπουργό. Ιδού το απόσπασμα της επιστολής: «Σας ζητούμε να δεχθείτε τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο γραφείο σας, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρω λεπτομερώς σας παραθέσαμε».

Ολυμπιακός: «Αν δεν αλλάξει, εμείς φεύγουμε!»