Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με Ελ Αραμπί

Ο Μαροκινός αγωνίστηκε χθες για ένα τέταρτο στο 0-0 του Μαρόκο με την Μαυριτανία, αλλά τα δύσκολα έρχονται την Τρίτη (19/11) με την αναμέτρηση στον κακό αγωνιστικό χώρο του Μπουρούντι.

Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με Ελ Αραμπί

To πρώτο… ημίχρονο των διεθνών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (15/11). Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει το μυαλό του σε 13 διαφορετικά μέτωπα, καθώς απουσιάζει κόσμος και κοσμάκης από τον Ρέντη το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο προβληματισμός του Πορτογάλου τεχνικού έχει να κάνει με τους Αφρικανούς. Η κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων στην «Μαύρη Ήπειρο» έχει ως αποτέλεσμα να προκαλεί έναν σοβαρό «πονοκέφαλο» στον κόουτς των Πειραιωτών. Το μεγαλύτερο «αγκάθι» αφορά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός φορ θα πάει στο Μπουρούντι μεσημεριάτικα την Τρίτη (19/11, 15.00) για να αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας σε ένα γήπεδο το οποίο δεν είναι στα καλύτερα του. Το «Stade Idwari» είναι ένα γήπεδο ανακαινισμένο, αλλά το τερέν δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση.

Ο Μαρτίνς έχει έναν επιπλέον σοβαρό λόγο για να κάτσει να δει το Μπουρούντι – Μαρόκο για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Το μόνο που δεν θα ήθελε να δει ο Πορτογάλος, ήταν κάποιον από τους διεθνείς να γυρίζει καταπονημένος από ένα κακό τερέν ή με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στη χειρότερη περίπτωση. Τα παιχνίδια που έρχονται για τον Ολυμπιακό είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τη Super League.