Ψάχνεται για προπονητή ο Ατρόμητος - Ανακοίνωσε το τέλος του Αναστασίου

Ο Ατρόμητος διέκοψε απότομα τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αναστασίου και πλέον στο Περιστέρι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. 

Ψάχνεται για προπονητή ο Ατρόμητος - Ανακοίνωσε το τέλος του Αναστασίου

Σε αναζήτηση τεχνικού βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου 16/11 ο Ατρόμητος μετά τη λύση της συνεργασία του με τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι Περιστεριώτες θέλοντας να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος και να ετοιμάσουν τη διάδοχη κατάσταση ενημέρωσαν τον Έλληνα προπονητή ότι δεν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί.

Τα φετινά αποτελέσματα της ομάδας των δυτικών προαστίων δεν έχουν δικαιώσει τις φιλοδοξίες που γέννησε το καλοκαίρι η συνεργασία τους και ο Γιάννης Αγγελόπουλος τον ενημέρωσε ότι η ομάδα επιθυμεί τη λύση του συμβολαίου του, κάτι στο οποίο δεν έφερε και ο ίδιος αντίρρηση.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή Γιάννη Αναστασίου, ο Έλληνας τεχνικός ενημερώθηκε για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο κ. Αναστασίου έδειξε επαγγελματισμό, εργατικότητα και ήθος κατά τη συνεργασία του με την ομάδα μας αλλά κάποιες φορές το πιο σημαντικό στοιχείο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και αυτός ήταν ο λόγος της απόφασης για τη διακοπή της μεταξύ μας συνεργασίας.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την εξαιρετική συνεργασία και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Η ομάδα μας μέχρι να προχωρήσει η κατάλληλη λύση για τη θέση του προπονητή θα συνεχίσει με το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιώργου Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλου».

Πλέον ο Ατρόμητος ψάχνει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα οδηγήσει τον Ατρόμητο ξανά στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Η λύση που επιθυμούν άπαντες στο Περιστέρι να προχωρήσει είναι η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη Νυρεμβέργη, ωστόσο δεν είναι εύκολη περίπτωση.

Νυρεμβέργη: Τέλος ο Κάναντι

Για τον λόγο αυτό οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν κι άλλους προπονητές και μέχρι να καταλήξουν το βάρος της πίεσης θα πέσει στους Κορακάκη και Οφρυδόπουλο οι οποίοι έχουν άριστη γνώση της ομάδας.