Δίχως σταματημό ο Ομάρ!

Έτοιμος για νέα…90λεπτα ο Ελαμπντελαουί με την Εθνική Νορβηγίας. Το απίστευτο σερί των αγώνων του.

Δίχως σταματημό ο Ομάρ!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί προπονήθηκε χτες με την Εθνική Νορβηγίας σε χιονισμένο γήπεδο και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στο Όσλο και μεθαύριο ετοιμάζεται να είναι ξανά βασικός με το εθνόσημο, στον αγώνα εναντίον των Νήσων Φερόε.

Ο άσος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει ένα εντυπωσιακό σερί αγώνων του με την Νορβηγία, καθώς δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής στους τελευταίους 14 αγώνες της. Και πάει για άλλους δύο αυτές τις μέρες, να τους κάνει 16!

Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερα από τον Ομάρ


Από τις αρχές της περασμένης σεζόν και τον εντός έδρας αγώνα με την Κύπρο (2-0) στις 6 Σεπτέμβρη του 2018, ο Ομάρ έχει παίξει από την αρχή έως το τέλος στις αναμετρήσεις με Βουλγαρία (0-1), Σλοβενία (1-0), Βουλγαρία (1-0), Σλοβενία (1-1), Κύπρος (2-0), Ισπανία (1-2), Σουηδία (3-3), Ρουμανία (2-2), Φερόε (2-0), Μάλτα (2-0), Σουηδία (1-1), Ισπανία (1-1), Ρουμανία (1-1)! Σε αυτούς τους αγώνες δεν έχει σκοράρει, αλλά έχει δώσει 5 ασίστ και σε 4 από αυτούς φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Daily Mail: Η Άστον Βίλα παραμονεύει για Ομάρ



Ο Ελαμπντελαουί έχει παίξει φέτος με τον Ολυμπιακό με την Εθνική ομάδα του σε 23 αγώνες! Με τον Ολυμπιακό ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League από την αρχή έως το τέλος, ενώ και στον όμιλο έπαιξε σε όλα, μόνο που στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα μπήκε αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σε όλα τα ματς βασικός και αναντικατάστατος, εκτός από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην οποία αποφασίστηκε να πάρει κάποιες ανάσες.

Όπως γίνεται αντιληπτό και επειδή υπάρχει και το ταξίδι που έχει να κάνει στην Μάλτα για την αναμέτρηση της 18ης Νοεμβρίου, ο Ομάρ θα επιστρέψει στην Αθήνα έχοντας ακόμη δύο παιχνίδια στο ενεργητικό του, εκτός αν αποφασίσουν οι Νορβηγοί να τον… ξεκουράσουν. Λογικά, πάντως, με τον Πανιώνιο ο Μαρτίνς θα τον προφυλάξει, με τον Μπρούνο Γκασπάρ και τον Βασίλη Τοροσίδη είναι ετοιμοπόλεμοι για τη θέση.