Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερα από τον Ομάρ

Οι Άγγλοι… γλυκοκοιτάζουν τον Ελαμπντελαουί ενώ οι απαιτήσεις γι' αυτόν στο μεγάλο λιμάνι είναι πολύ μεγαλύτερες.

Ο Ολυμπιακός θέλει περισσότερα από τον Ομάρ

Ο περσινός τραυματισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί, τον Φεβρουάριο κόστισε στον Ολυμπιακό τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη και την οριστική απώλεια του πρωταθλήματος. Την περασμένη σεζόν είχε πολύ μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Η παρουσία του ήταν καταλυτική και όταν δεν έπαιζε οι Πειραιώτες είχαν πρόβλημα.

Είναι παίκτης που τον… γλυκοκοιτάζουν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Ήδη με την ευκαιρία της διακοπής άρχισαν και πάλι τα σενάρια από το εξωτερικό για τον Ελαμπντελαουί. Αγγλικοί σύλλογοι τον έχουν βάλει στο… μάτι, τους αρέσει και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν.

Μνηστήρες υπάρχουν αρκετοί για τον Ομάρ, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Αρέσει σε πολλούς, αλλά το θέμα είναι πως στον Πειραιά περιμένουν από αυτόν το κάτι παραπάνω. Ο διεθνής Νορβηγός έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι τη φετινή σεζόν, αυτό με τον ΟΦΗ. Ακόμα και με τον Ερυθρό Αστέρα που δεν ξεκίνησε έπαιξε ως αλλαγή για έντεκα λεπτά.

Το θέμα με τον Ελαμπντελαουί είναι πως φέτος δεν είναι το ίδιο παραγωγικός όπως πέρσι. Ακόμα δεν έχει καμία ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ δεν έχει σκοράρει. Πέρσι είχε επτά πετυχημένες τελικές πάσες και πέντε γκολ. Φέτος ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ ο Ομάρ και για τον Ολυμπιακό είναι ένα θέμα, διότι στηρίζει πολλά στο παιχνίδι των μπακ του.

Βέβαια πρέπει να επισημάνουμε πως έχει αλλάξει και ο τρόπος που αγωνίζεται τη φετινή σεζόν. Ο Ελαμπντελαουί είναι πιο προσεκτικός στα αμυντικά του καθήκοντα. Έχει το μυαλό του περισσότερο στην άμυνα και αυτό σαφώς παίζει τον ρόλο του στο δημιουργικό κομμάτι.