O Μαρτίνς άλλαξε αυτή τη φορά το πρόγραμμα

Νέα τακτική ακολουθεί σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

O Μαρτίνς άλλαξε αυτή τη φορά το πρόγραμμα

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι μία ευκαιρία προκειμένου όσοι δεν κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος της διακοπής. Η άλλη έχει να κάνει με τη δουλειά που θέλουν να κάνουν οι προπονητές.

Στον Ολυμπιακό, βέβαια δεν είναι και τόσο εφικτό αυτό, διότι έχουν ήδη φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις θα βρίσκονται μόλις 15. Ο Πέδρο Μαρτίνς σε σχέση με τις προηγούμενες διακοπές για τις Εθνικές ομάδες επέλεξε να αλλάξει την τακτική του ενόψει της επανέναρξης.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη. Όσοι δεν έχουν φύγει με τις Εθνικές ομάδες θα βρίσκονται την Πέμπτη στον Ρέντη προκειμένου να ξεκινήσουν τη δουλειά. Στις προηγούμενες διακοπές ο Πέδρο Μαρτίνς ακολουθούσε διαφορετική τακτική.

Συνήθως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προπόνηση την Παρασκευή το πρωί και στον Ρέντη επέστρεφαν τη Δευτέρα το απόγευμα. Τώρα η τακτική άλλαξε από τον 49χρονο προπονητή, ο οποίος προφανώς και το κάνει αυτό προκειμένου οι παίκτες του να έχουν σερί προπονήσεις έως το ματς με τον Πανιώνιο.

Το Σάββατο, μάλιστα αναμένεται να κάνει κι ένα δίτερμα με την ομάδα Νέων (όσοι έχουν απομείνει κι εκεί). Τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη τον περιμένει το ματς με τον Πανιώνιο, το ταξίδι στο Λονδίνο για την Τότεναμ και στη συνέχεια το εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Ο Μαρτίνς είναι προφανές πως θέλει οι παίκτες του να έχουν σερί προπονήσεις.