Με Βαρέλα και Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ στη Δράμα

Τεστ για παγκίτες και όσους επιστρέφουν από τραυματισμούς το αυριανό (17.00) φιλικό ματς που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη Δράμα κόντρα στη Δόξα

Με Βαρέλα και Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ στη Δράμα

Υπό άλλες συνθήκες το αυριανό (17.00) φιλικό ματς που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στη Δράμα με αντίπαλο την Δόξα θα αποτελούσε απλά ευκαιρία για ξεμούδιασμα στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται σημαντικά στελέχη του δικεφάλου του βορρά που προέρχονται από τραυματισμούς και επιζητούν χρόνο συμμετοχής και ρυθμό.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η παρουσία στην αποστολή του κεντρικού αμυντικού Φερνάντο Βαρέλα και του κεντρικού μέσου Χοσέ Μαουρίσιο που προπονήθηκαν κανονικά σήμερα και πήραν το ΟΚ για να παίξουν στη Δράμα. Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι Μάτος, Κρέσπο, Εσίτι, Μίσιτς, Βέρνμπλοομ, Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ζίβκοβιτς , Βαρέλα , Ροντρίγκο , Τσιγγάρας , Βιεϊρίνια , Μαουρίσιο , Πέλκας , Στοχ , Λάμπρου , Ζαμπά , Άκπομ , Ντάικο, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Σαλαμούρας, Παναγιώτου και Γρόσδης.