O Kούγιας αποκλείει το 0-3 στο ΑΕΛ - Λαμία να είναι στοιχηματική απάτη

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σε όσα έγιναν στο ΑΕΛ - Λαμία 0-3...

O Kούγιας αποκλείει το 0-3 στο ΑΕΛ - Λαμία να είναι στοιχηματική απάτη

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας απέκλεισε το ενδεχόμενο το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΕΛ - Λαμία (0-3) να έχει σχέση με το στοίχημα.

ΑΕΛ: «Όποιος διαιτητής μας αδικεί, θα τον λέμε Κομίνη»

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 είπε συγκεκριμένα: «Το αποκλείω να υπάρχει σχέση του αγώνα με στοιχηματική απάτη. Ο Κρίστινσον είναι ο τερματοφύλακας της εθνικής Ισλανδίας. Είναι δικηγόρος και πολύ καλό παιδί».

Ο Κούγιας χαρακτήρισε τους παίκτες της ΑΕΛ «καθαροπαίδια» κι άφησε αιχμές για τους μάνατζερ. «Τα γκολ που τρώμε είναι κωμικά. Στο πρώτο υπάρχουν έξι παίκτες δικοί μας με έναν της Λαμίας. Τον άφησαν μόνο του, αλλά ήταν η κακιά η ώρα. Τα δικά μας παιδιά είναι καθαροπαίδια. Πρέπει να πω πάντως ότι αυτό που γίνεται με τους μάνατζερ δεν υπάρχει. Τους ξέρουμε όμως πλέον τους μάνατζερ που είναι… ματιασμένοι» τόνισε.

Ενώ για το επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μόρα είπε: «Κάποια παιδάκια πήγαν να αποδοκιμάσουν τον Μόρα και κινήθηκε όλο το γήπεδο εναντίον τους. Αλλά αυτοί είναι αλήτες και έμποροι ναρκωτικών, τι να λέμε τώρα. Ήταν να τους υπερασπιστώ και αρνήθηκα, γι’ αυτό ήρθα σε ρήξη μαζί τους».