ΑΕΛ: «Όποιος διαιτητής μας αδικεί, θα τον λέμε Κομίνη»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο ματς με την Λαμία.

ΑΕΛ: «Όποιος διαιτητής μας αδικεί, θα τον λέμε Κομίνη»

Ανακοίνωση έβγαλε η ΑΕΛ για τις διαιτητικές αποφάσεις του Δημήτρη Καραντώνη στον εντός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 με την Λαμία.

ΑΕΛ - Λαμία 0-3: Πετάει με Μάντζιο!

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των βυσσινί αναφέρει:

«Μετά από τη μελέτη του βίντεο του χθεσινού αγώνα από τους προπονητές μας η ΑΕΛ θα στείλει στην ΚΕΔ και στον κ. Περέιρα όλες τις φάσεις, που είναι περισσότερες από 7, στις οποίες έπρεπε ο «Κομίνης» Καραντώνης να δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα σε μαρκαρίσματα του Αντέντζο στον Ουάρντα.

Η χθεσινή διαιτησία του «Κομίνη» Καραντώνη μας θύμισε τη διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου με τον Πανιώνιο, όταν μπροστά στα μάτια του οι αμυντικοί του Πανιωνίου έκαναν εγκληματικά φάουλ στον Ουάρντα, χωρίς να σφυρίζονται δίνοντας συνεχώς την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα.

Η ΑΕΛ όλους τους διαιτητές που δείχνουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά από σήμερα θα τους χαρακτηρίζει με το επίθετο «Κομίνης».

Μέχρι τώρα έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες διαιτησίες από τους «Κομίνη» Παπαδόπουλο με τον Πανιώνιο, «Κομίνη» Σκουλά με τον Άρη, «Κομινη» Κομίνη με τον ΟΦΗ και «Κομίνη» Καραντώνη στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία.»