ΑΕΛ - Λαμία 0-3: Πετάει με Μάντζιο!

Σπουδαία νίκη σημείωσε στην έδρα της ΑΕΛ η Λαμία με 3-0 για τη δέκατη αγωνιστική της Super League 1. 

ΑΕΛ - Λαμία 0-3: Πετάει με Μάντζιο!

Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Λαμία που πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ με 3-0 στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής.

ΑΕΛ – Λαμία 0-3: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι αλλά η άμυνα των Φθιωτών χαλούσε κάθε επιθετική προσπάθεια του Ουάρντα που είχε τον ρόλο του δημιουργού για τους Θεσσαλούς. Μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 39' άνοιξαν το σκορ.

Ο Ρόμανιτς έκανε το γύρισμα και ο Τουράμ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να πιέζουν για το πολυπόθητο γκολ.

Από την άλλη η Λαμία προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε στο 64' χάρη σε ωραίο σουτ του Σκόνδρα. Οκτώ λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε πλήρως ένα λάθος της αντίπαλης άμυνας σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στον αγώνα. Έτσι η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνέχισε στις νίκες μετά το 1-0 επί του Βόλου, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: AEL FC Arena

ΑΕΛ-Λαμία 0-3

Σκόρερ: 39' Τουράμ, 64', 72' Σκόνδρας

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Κάρτες: Κάτσε, Μπαχεράνο

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς (46' Ασούμπρε), Στάνκοβιτς, Μπέρτος, Σεσέροβιτς (71' Νούνιτς), Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (46' Μπούστος), Ουάρντα, Ντάουντα.

ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (90' Τζανετόπουλος), Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος (81' Τιρόνε), Τουράμ (65' Σάλιακας).