Η σημασία του χειροκροτήματος στον Μαρτίνς

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε και πάλι τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ατρόμητου.

Η σημασία του χειροκροτήματος στον Μαρτίνς

Κριτική μπορεί να γίνεται μετά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα του. Και οι οπαδοί των Πειραιωτών είναι απαιτητικοί, δεν είναι απλή υπόθεση.

Δείχνουν, όμως, με κάθε τρόπο πως όσα βλέπουν την τελευταία διετία από τους Πειραιώτες τους αρέσουν. Ακόμα κι αν το θέαμα το τελευταίο διάστημα δεν είναι το αναμενόμενο ο κόσμος δείχνει κατανόηση και στηρίζει τους ποδοσφαιριστές και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό που έχει εκλείψει από το Καραϊσκάκη και η προκατάληψη του κόσμου. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναξε ρυθμικά το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς. Συμβαίνει μετά από κάθε ματς και έχει σημασία που συνέβη και τώρα μετά το 0-0 στη Ξάνθη και το 2-0 από τη Μπάγερν.

Ο Πορτογάλος ακούει όλο το γήπεδο να τραγουδάει το όνομα του όταν ολοκληρώνεται το ματς και εκείνος ανταποδίδει. Ο δεύτερος γύρος αποθέωσης του 49χρονου προπονητή σημειώθηκε όταν ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στη Nova. Τη στιγμή που κατευθυνόταν στη φυσούνα ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο χειροκρότησε εκ νέου τον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος ανταπέδωσε με τη σειρά του.