Αναστασίου: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να σε... σκοτώσει αν δεν προσέξεις»

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιάννης Αναστασίου, μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του στάθηκε καλά ανασταλτικά. 

Αναστασίου: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να σε... σκοτώσει αν δεν προσέξεις»

Ο Γιάννης Αναστασίου, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να χτυπήσουν οποιαδήποτε αδυναμία και να την τιμωρήσουν.

Επίσης ανέφερε, πως η ομάδα του ήταν εξαιρετική ανασταλτικά.

Το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Καλησπέρα. Θα έλεγα ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι όσο το σκορ ήταν κοντά. Θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό, μία ομάδα ποιοτική που μπαίνει καλά στα πρώτα λεπτά. Για εμάς στην συνέχεια ήταν σημαντικό να ήμασταν ήρεμοι. Θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα και στην αντίπαλη άμυνα. Χρειάζεται και τύχη γιατί τα παιδιά μου είπαν ότι το 1-0 βρήκε στα πόδια του Γούτα. Τα δύο λεπτά που δεχθήκαμε γκολ ήταν κομβικά. Είναι δύσκολο να γυρίσεις ματς στο Καραϊσκάκη. Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΟΦΗ.»

Το ότι δεν απείλησε τόσο ο Ατρόμητος:

«Νομίζω στο α' μέρος είχαμε μία φάση με τον Γαρουφαλιά και μία με τον Γιακουμάκη που δεν πρόλαβε την πάσα του Νταβιώτη. Δεν είδα εάν η φάση αυτή ήταν οφσάιντ. Είχαμε και μία φάση που δεν δώσαμε καλά την πάσα. Υστερήσαμε στην τελική πάσα και την τελική ενέργεια. Εάν είχαμε πιο καθαρό μυαλό... Μας έβαλε όμως και πίεση ο Ολυμπιακός.»

Το εάν φοβήθηκε για την έκταση του σκορ:

«Εάν παίζεις με μία καλή και ποιοτική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σε... σκοτώσει εάν δεν προσέξεις. Δεν μπορούμε να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Είναι αυτή η ποιότητα του Ολυμπιακού και ατομικά επίσης δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Για εμάς ήταν ένα θετικό βήμα σήμερα. Βάλαμε δύσκολα και εάν είχαμε και την πιο καλή τελική πάσα θα είχαμε και πιο καλές προϋποθέσεις στην επίθεση.

Μπήκε το πρώτο γκολ, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και μετά μπήκε το 2ο και... καθάρισε το ματς. Μας έχει στοιχίσει η έλλειψη συγκέντρωσης στα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Και με την ΑΕΚ μας στοίχισε.»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας