Καμία δικαιολογία δεν θα ‘χει ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζοντας ήδη το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και προερχόμενος από την γκέλα στα Πηγάδια, οφείλουν να βρουν τον τρόπο για να μην καρδιοχτυπήσουν κόντρα στον (ανεβασμένο των τελευταίων 15 ημερών) Ατρόμητο.

Καμία δικαιολογία δεν θα ‘χει ο Ολυμπιακός!

Το ζητούμενο στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο η νίκη. Ναι μεν αρκεί και το… μισό μηδέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φτάσει ο κόσμος στην εξέδρα να καρδιοχτυπήσει εώς το φινάλε. Ήδη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακούσει τα πρώτα «καμπανάκια». Το πρώτο αφορούσε την αναποτελεσματικότητα στα Πηγάδια. Με την Ξάνθη το πρόβλημα δεν ήταν μόνο στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην τελική πάσα.

Ακολούθησε το ματς με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά εκεί υπάρχει η δικαιολογία ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και υψηλότατου συντελεστή δυσκολίας. Έχει προηγηθεί όμως η πίεση και η κατοχή του ΟΦΗ στα τελευταία 20 λεπτά μέσα στο Καραϊσκάκη. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και με την ΑΕΚ δεν ενθουσίασε ο Ολυμπιακός. Εκεί όμως μέτρησαν τα τρίποντα σε μία περίοδο που υπήρχαν και οι αγώνες του Champions League. Θεμιτό, αλλά από την άλλη δεν ήθελε και πολύ να την «πατήσει». Όπως την «πάτησε» δηλαδή στα Πηγάδια.

Δεν πάει σε σαρωτικές αλλαγές ο Μαρτίνς με Ατρόμητο

Οι Πειραιώτες οφείλουν να δείξουν στον (ανεβασμένο το τελευταίο 15νθήμερο) Ατρόμητο ότι έχουν πάρει τα μηνύματά τους και πώς θα εμφανιστούν υποψιασμένοι απέναντι σε μία ομάδα που θα κατέβει αποφασισμένη για να κάνει τη ζημιά.

Ο Ολυμπιακός δεν θα ‘χει καμία δικαιολογία αν παρουσιάσει συμπτώματα… Ξάνθης. Αν «πετάξει» ένα ημίχρονο ή αν δεν είναι σοβαρός πρωτίστως στην τελική πάσα (και βλέπουμε στην τελική προσπάθεια). Το ματς δεν θα είναι «παίξε - γέλασε» και αν πιστέψουν ορισμένοι παίκτες ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν τον Ατρόμητο δίχως να δώσουν το 100%, είναι προτιμότερο να πάνε στον Μαρτίνς και να του ζητήσουν να μην τους ξεκινήσει. Κανένας δεν πρόκειται να τους χαριστεί.

Είναι μονόδρομος το τρίποντο χωρίς καρδιοχτύπια για τρεις λόγους: Για να επιστρέψει στην κορυφή, για να μην πάει με γκρίνια η ομάδα στη διακοπή του πρωταθλήματος και για να στείλει και μηνύματα στον ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης της 1ης Δεκεμβρίου. Θα πρέπει πάση θυσία ο Ολυμπιακός εώς εκείνο το παιχνίδι, να βρίσκεται στο +2. Αν δεν υπάρξει αλλαγή στην κορυφή εώς την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου, τότε το άγχος θα το έχει ο ΠΑΟΚ. Μπαίνουμε πλέον σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι…

Ποιους πήρε ο Μαρτίνς για το ματς με τον Ατρόμητο!