Δεν πάει σε σαρωτικές αλλαγές ο Μαρτίνς με Ατρόμητο

Τέσσερα με πέντε νέα πρόσωπα αναμένονται στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο αυριανό ύπουλο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες στο Καραϊσκάκη (10/11, 17.15).

Δεν πάει σε σαρωτικές αλλαγές ο Μαρτίνς με Ατρόμητο

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξή του στη «Nova» προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο σε σχέση με το ματς του Μονάχου. Μόνο που δεν θα δούμε τελικά ολικό «λίφτινγκ».

Πάει για τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση με αυτά που είδαμε στο παιχνίδι με την Μπάγερν. Οριστικά δεν πάει σε 4-3-3. Το συγκεκριμένο σχήμα που το επέλεξε δύο φορές με την Μπάγερν και στα ματς με την ΑΕΚ και την Ξάνθη, ίσως ο Μαρτίνς το επαναφέρει στο Λονδίνο με την Τότεναμ.

Ποιους πήρε ο Μαρτίνς για το ματς με τον Ατρόμητο!

Κόντρα στον Ατρόμητο θα παρατάξει το γνωστό σύστημα, το 4-2-3-1. Ένα σύστημα που ίσως να έχει μία μικρή παραλλαγή και να πλησιάσει προς το 4-4-2, εφόσον δώσει φανέλα βασικού στον Σουντανί και τον χρησιμοποιήσει στον άξονα. Να περάσει δηλαδή τον Αλγερινό πιο κοντά στον Ελ Αραμπί.

Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Σουντανί

Μάνι-μάνι αναφέραμε δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με την Μπάγερν. Τα άλλα δύο αναμένεται να είναι ο Γιώργος Μασούρας και ο Λεονάρντο Κούτρης! Επίσης, παραμένουν ανοικτά δύο ακόμα «μέτωπα». Αν θα επιλέξει τελικά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο αντί ενός εκ των Σεμέδο ή Μεριά και τι θα γίνει με τον Ελαμπντελαουί που έχει παρουσιάσει σημάδια κόπωσης και ακολουθεί ο «βραχνάς» με την Εθνική Νορβηγίας.

Η αλήθεια είναι πως παρότι έγιναν κάποιες δοκιμές από τον Μαρτίνς, υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου για τις τελικές επιλογές. Όλα είναι ανοικτά, ακόμα και το ενδεχόμενο της έκπληξης όπως συνέβη με την παρουσία του Ραντζέλοβιτς στο Μόναχο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το δίδυμο στα χαφ στο 4-2-3-1, οι Γκιγιέρμε και Καμαρά εμφανίζονται να έχουν το προβάδισμα. Και πάλι όμως τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, από τη στιγμή που ο Μαρτίνς δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος στον Ρέντη.

Αλλαγές λοιπόν θα υπάρξουν στην ενδεκάδα, αλλά δεν θα είναι σαρωτικές…