Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Σουντανί

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά στην τελευταία προπόνηση.

Τα δύο διαφορετικά πρόσωπα του Σουντανί

Σε αλλαγές θα προχωρήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Το αν θα προχωρήσει σε «λίφτινγκ» ή σε λιγότερες από πέντε, αυτό είναι κάτι το οποίο θα φανεί λίγο πριν από τη σέντρα.

Ο Χιλάλ Σουντανί είναι βασικός υποψήφιος για την ενδεκάδα. Αν τον ξεκινήσει ο Μαρτίνς, τότε ο Αλγερινός θα περάσει σε έναν ρόλο κρυφού κυνηγού. Θα πάει δηλαδή δίπλα στον Ελ Αραμπί σε ένα σχηματισμό 4-4-2. Μπορεί στα χαρτιά να φαίνεται 4-2-3-1, αλλά στην πραγματικότητα ο Αλγερινός θα πατάει περισσότερο περιοχή και θα στέκεται κοντά στον Ελ Αραμπί.

Το ζητούμενο φυσικά για τον Σουντανί είναι να εμφανίσει το πρόσωπο που παρουσιάζει συνήθως στο Καραϊσκάκη. Ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό σε σχέση με την εικόνα που έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εώς τώρα ο Αλγερινός έχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα και όλα είναι στο Καραϊσκάκη. Πέτυχε δύο στο 2-1 επί του ΟΦΗ, ένα στο νικηφόρο ματς με την Λαμία (2-0), ενώ είδε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και στο 5-0 επί του Βόλου ΝΠΣ. Αντιθέτως μακριά από το φαληρικό γήπεδο ο Σουντανί ήταν απογοητευτικός με την Ξάνθη, ενώ στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, αλλά το γκολ του είχε ακυρωθεί επειδή είχε χρησιμοποιήσει το χέρι. Σε γενικές γραμμές όμως δεν έβγαλε και… μάτια με την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη.

Ο Μαρτίνς ναι μεν περιμένει τον… καλό Σουντανί στο αυριανό ματς, αλλά στη διάρκεια τα ης σεζόν θέλει να τον δει να «εμφανίζεται» και μακριά από το Καραϊσκάκη, καθώς εώς τώρα έχει χαμηλές πτήσεις…