Βόλος – Παναιτωλικός 3-2: Ματσάρα και τα πάνω-κάτω οι Θεσσαλοί! (vids)

Οι Αγρινιώτες είχαν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με έναν εκπληκτικό Μουνίθ οι γηπεδούχοι γύρισαν το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό. Χωρίς νίκη η ομάδα του Αγρινίου στο πρωτάθλημα μετά από 10 αγωνιστικές.

Βόλος – Παναιτωλικός 3-2: Ματσάρα και τα πάνω-κάτω οι Θεσσαλοί! (vids)

Άρωμα… Premier League μύρισε στο άδειο Πανθεσσαλικό, καθώς ο Βόλος επικράτησε με 3-2 του Παναιτωλικό, φέρνοντας τούμπα την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί εις βάρος του στο πρώτο ημίχρονο.

Βόλος - Παναιτωλικός 3-2: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Πολύ καλύτερος ο Παναιτωλικός στο πρώτο μέρος, με τους Θεσσαλούς να έχουν μπλοκάρει και εξαιρουμένου ενός τετ α τετ του Ζοάο στο 13’, δεν είχαν να επιδείξουν τίποτε άλλο.

Ο Σανιά με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ στο 39’ άνοιξε το σκορ (0-1), όμως, το σκηνικό άλλαξε άρδην χάρη στον Μουνίθ που πήρε από το… χέρι τον Βόλο και τον οδήγησε στο πολυπόθητο τρίποντο. Στο 55’ ο άσος των Θεσσαλών με εκπληκτικό φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 66’ έπειτα από κόρνερ του Μουνίθ, ο Μάντζης με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Γιαννακόπουλο (2-1) σε ένα χρονικό σημείο δύσκολο για τους φιλοξενούμενους λόγω της αποβολής του Σιέστε (64’).

Ο Βόλος έμεινε στους πανηγυρισμούς και είδε τον Αριγίμπι στο 68’ να ισοφαρίζει σε 2-2 (η μπάλα κόντραρε στον Τσίκα), αλλά ξαναμίλησε η κλάση του Μουνίθ, ο οποίος με καλοχτυπημένο φάουλ υποχρέωσε τον Γιαννακόπουλο σε ασταθή απόκρουση, ο Ζοάο πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά έβγαλε τον Γέντρισεκ «φάτσα» με την άδεια εστία, με τον φορ του Βόλου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 78’ για το τελικό 3-2.

Χωρίς νίκη παρέμεινε ο Παναιτωλικός μετά από 10 αγωνιστικές στη Super League.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-2

Σκόρερ: 55’ Μουνίθ, 66’ Μάντζης, 78’ Γέντρισεκ - 39’ Σανιά, 68’ Αριγίμπι

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Κίτρινες κάρτες: Τσοκάνης, Παναγιωτόπουλος (γυμναστής τερματοφυλάκων Βόλου), Μουνίθ, Μάντζης, Μελίσσας – Σιέστε, Λουσέρο, Γιοβάνοβιτς.

Κόκκινες κάρτες: Σιέστε (64’, 2η κίτρ.).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας – Ντεντάκης Δημόπουλος Βιγιάρες Φερράρι – Μπαλογιάννης (46’ Mάντζης) Τσοκάνης – Τόρες (71’ Μαξ) Μουνίθ Ζοάο – Γέντρισεκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος – Σανιά Γιοβάνοβιτς Μαρσιάλ Λουσέρο (46’ Μπάλμπι) – Σιέστε Ταχάρ – Αριγίμπι Μιμίτο (67’ Τσιγγάρας) Ντάλσιο (81’ Ρομάν)– Ντίας