Αναστασίου: Αυτά πρέπει να κάνουμε με Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει ο Ατρόμητος για να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναστασίου: Αυτά πρέπει να κάνουμε με Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη ΝOVA για τον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10/11, 17.15) .

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει Champions League, αυτά τα στοιχεία κάνουν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο Καραϊσκάκης ότι είναι πάρα πολύ δυνατός, από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε» είπε.

Και συνέχισε: «Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικές μας ελλείψεις στα προηγούμενα ματς έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Θα θέλει μεγαλύτερη προσοχή, δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Σε ερώτηση πού θα κριθεί το ματς είπε: «Ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ώστε να αποφύγουμε την πίεση. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή οργάνωση, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, όταν θα μας πιέζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας