Η μεγάλη επιστροφή του Λάζαρου στον Ολυμπιακό!

Ο Χριστοδουλόπουλος μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» μετά από σχεδόν εννιά μήνες.

Η μεγάλη επιστροφή του Λάζαρου στον Ολυμπιακό!

Η σεζόν είναι μεγάλη, απαιτητική και με μία σειρά δύσκολων υποχρεώσεων. Όλοι όσοι βρίσκονται στο ρόστερ είναι υπεραπαραίτητοι και ο Πέδρο Μαρτίνς από την Πέμπτη (7/11) έχει αρχίσει να αισθάνεται ακόμα καλύτερα, καθώς βλέπει ότι πλησιάζει η στιγμή που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα βγάλει την πολιτική του περιβολή και θα εμφανιστεί σε επίσημο ματς μετά από σχεδόν εννιά μήνες!

Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος

Ο πολύπειρος εξτρέμ αναμένεται μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου να επιστρέψει στη δράση. Από την Πέμπτη (7/11) ξεκίνησε δειλά-δειλά να κάνει το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά θα φορτσάρει για τα καλά το προσεχές 15νθήμερο, προκειμένου να είναι σε θέση να βοηθήσει στα ματς – φωτιά που έρχονται για το πρωτάθλημα. Να αποτελέσει με λίγα λόγια το επιπλέον «όπλο» στη… φαρέτρα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Λάζαρος αν δεν είχε υποστεί δύο μυικούς τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα, θα είχε γυρίσει νωρίτερα. Εδώ και καιρό αισθάνεται μια χαρά το γόνατό του, αλλά τον άφησαν πίσω οι δύο τραυματισμοί που συνήθως εμφανίζονται όταν ένας ποδοσφαιριστής προέρχεται από μακρά αποχή.

Λάζαρος: Το ευχαριστώ και η υπόσχεση στον Ολυμπιακό