Δώνης προς παίκτες: «Δεν μας σέβονται όμως δεν θα φοβηθούμε τίποτα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, ύστερα από την λήξη της αναμέτρησης της Τούμπας, θέλησε να εμψυχώσει τους παίκτες του στα αποδυτήρια τονίζοντας πως υπάρχει ασέβεια προς το «τριφύλλι».

Δώνης προς παίκτες: «Δεν μας σέβονται όμως δεν θα φοβηθούμε τίποτα»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, πράγμα που άφησε τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη απογοητευμένους όσον αφορά στην κατάληξη του αγώνα, νιώθοντας παράλληλα «σκασμένοι» ύστερα από την λήξη του παιχνιδιού.

«Βράζουν» στον ΠΑΟ με τη διαιτησία!

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν με λόγο του τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο ξενοδοχείο που διανυκτέρευσαν οι «πράσινοι», όπως αναφέρει δημοσίευμα, στόχεψε στο να «ανεβάσει» τους παίκτες του για την συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας παράλληλα πως θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι που είναι μια δεμένη ομάδα.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2: Έξαλλος ο Δώνης - Όρμησε στους διαιτητές - Πανικός στη Τούμπα (vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Το ξέρω πως στενοχωρηθήκαμε για το αποτέλεσμα και τον τρόπο που ήρθε. Πρέπει όμως να νιώθουμε περήφανοι για τους εαυτούς μας. Βλέπουμε ότι δεν μας σέβονται, αλλά δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα, όλοι μαζί.

Και έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να σας ευχαριστεί ότι γινόμαστε ομάδα. Έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν μας άφησαν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, όλοι μια ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, ήταν μια ωραία βραδιά ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αλλά το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω στο επόμενο παιχνίδι».

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2: Τα γκολ της αναμέτρησης (vid)

Ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό «Κάθε βδομάδα είμαστε θύματα - Προπηλακισμοί στην Τούμπα»