«Βράζουν» στον ΠΑΟ με τη διαιτησία!

Έξαλλοι είναι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του Σλάβκο Βίντισιτς.

«Βράζουν» στον ΠΑΟ με τη διαιτησία!

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν ότι ο Σλοβένος ρέφερι έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων, στις οποίες δεν υπήρχε καμία επιπλέον διακοπή που να τον υποχρεώνει να μην λήξει το ματς με την ολοκλήρωσή τους.

Τα highlights του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2 (vid)

Ετσι ήρθε η φάση του πέναλτι στο 95:40, την ώρα που στο ματς με την Ξάνθη στη Ριζούπολη στον επιπλέον χρόνο ήταν ζήτημα αν παίχτηκε ποδόσφαιρο για ένα λεπτό!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2: Με πέναλτι στο 99' και αποβολή Δώνη!

Για το λόγο αυτό άλλωστε και ο Γιώργος Δώνης διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος μάλιστα του δήλωνε αναρμόδιος!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-2: Έξαλλος ο Δώνης - Όρμησε στους διαιτητές - Πανικός στη Τούμπα (vid)

Επίσης στέκονται σε ένα καταφανέστατο φάουλ που έγινε στον Περέα λίγο πριν την υπόδειξη του πέναλτι, μια παράβαση στον Κολομβιανό την οποία αγνόησε ο Βίντισιτς και έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει τη μπάλα για να εκδηλώσει επίθεση.

Δώνης: «Υπάρχει συμμορία που δεν σέβεται την προσπάθειά μας» (vid)

Μάλιστα οι παράγοντες του Παναθηναϊκού σημείωναν πως σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα τους δεν πήρε ούτε ένα σφύριγμα από εκείνα που λέγονται «αμφισβητούμενα» και διέκριναν πρόθεση του Σλοβένου να μην ανακόψει το ρυθμό του ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να κλείσει τους «πράσινους» στην περιοχή τους.