Και ξαφνικά θέμα Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

Σενάρια από τη Σερβία εμπλέκουν το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ που έσπευσε να διαψεύσει!

Και ξαφνικά θέμα Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ

Ο μανόλο Χιμένεθ πριν λίγες μέρες δήλωσε ότι θα έφευγε από την ΑΕΚ μόνο για λογαριασμό της Σεβίλης και όπως είναι φυσικό τα σενάρια για την ενδεχόμενη αντικατάστασή του ξεκίνησαν άμεσα.

Ένας από τους προπονητές που θεωρούνται ελκυστικοί προπονητές για την ελληνική αγορά είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στη χώρα μας αφού πέρυσι έκανε σπουδαία δουλειά στον Πανιώνιο.

Οι Νεοσμυρνιώτες έπαιξαν ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο Μιλόγεβιτς ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, με αποτέλεσμα ένα χρόνο μετά να είναι ήδη πρωταθλητής Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα.

Σημερινά δημοσιεύματα από τη χώρα του μάλιστα τον συνδέουν με την ΑΕΚ, η οποία δεν αποκλείεται να βγει στην αγορά για αναζήτηση προπονητή εφόσον ο Χιμένεθ αποδειχθεί προφητικός και του χτυπήσει την πόρτα η Σεβίλλη. Στη Σερβία εμπλέκουν με το θέμα του Μιλόγεβιτς και το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρουσιάζονταν τον ως τον συνδετικό κρίκο για το deal.

Όμως η ΑΕΚ διαψεύδει τα παραπάνω αφού κύκλοι της ΠΑΕ έσπευσαν να επισημάνουν ότι «η ομάδα έχει προπονητή και τα όσα γράφονται είναι εκτός πραγματικότητας».

Αυτό που απομένει πλέον να δούμε είναι αν θα δικαιωθούν οι Σέρβοι, ή αν όντως η ΑΕΚ θα πορευτεί με τον Μανόλο Χιμένεθ και τη νέα σεζόν.