«Ο Κόβασεβιτς θέλει τον Βράνιες»

Δημοσίευμα στη Βοσνία αποκαλύπτει πως ο Σέρβος κάνει προσπάθειες για να φέρει στους Πειραιώτες τον Βόσνιο στόπερ της ΑΕΚ.

«Ο Κόβασεβιτς θέλει τον Βράνιες»

«Φωτιές» ανάβει δημοσίευμα από τη Βοσνία σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει στο… στόχαστρο του τον Όγκνιεν Βράνιες. Η ιστοσελίδα srpskainfo.com φιλοξενεί ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει πως ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αρέσει στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Σέρβος φέρεται να κάνει προσπάθειες για να τον φέρει στο μεγάλο Λιμάνι, αφού όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο παίκτης έχει κάνει πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ. Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο γι’ ακόμα έναν χρόνο με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά τον Ιανουάριο είχε κάνει ανταρσία για να φύγει για λογαριασμό της Άντερλεχτ.

Μάλιστα τότε φερόταν να έχει πάει ακόμα και στις Βρυξέλλες, αλλά τελικά πείστηκε να μείνει μέχρι το τέλος. Οι Βόσνιοι αναφέρουν πως οι εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα της ΑΕΚ δεν αφήνουν αδιάφορους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Έχουν πολύ καλή άποψη για την αξία του Όγκνιεν Βράνιες και ο Κοβάσεβιτς φέρεται να έχει αναλάβει να τον πείσει να έρθει στον Πειραιά. Δεν πρόκειται, πάντως για καθόλου εύκολη περίπτωση, αφού και συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ενώ στα social media έχει κάνει αρκετές φορές αρνητικά σχόλια τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για ποδοσφαιριστές.