Αστέρας Τρίπολης: Με Φερνάντεζ η αποστολή με Παναιτωλικό

Ο Λουίς Φερνάντεζ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό

Αστέρας Τρίπολης: Με Φερνάντεζ  η αποστολή με Παναιτωλικό

Ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του, έβγαλε δίχως ενοχλήσεις και την τελευταία προπόνηση ο Λουίς Φερνάντεζ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το αυριανό (17.00) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο συμπατριώτης του προπονητής Μπόρχα Χιμένεθ υπολογίζει στον Ισπανό στράικερ και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς των κυανοκίτρινων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον κεντρικό αμυντικό Πασαλίδη και τον αρχηγό-κεντρικό μέσο Ιγκλέσιας. Το κλίμα στις τάξεις των Αρκάδων είναι θετικό έπειτα από την νίκη επί της Λαμίας και τώρα θα επιδιώξουν αν ντουμπλάρουν τις επιτυχίες. Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Σουάρεζ, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντες, Μπόρχα Φερνάντες, Μουνάφο, Ριέρα, Σίτο, Λουίς Φερνάντεζ, Χαουρέγκι, Μπαράλες.