Ο… ταξιδιάρης Νοέμβρης για τον Ολυμπιακό

Δύσκολος μήνας για τους Πειραιώτες που θα παίξουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» μόλις ένα παιχνίδι και θα ψάξουν βαθμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη μακριά από τον Πειραιά.

Ο… ταξιδιάρης Νοέμβρης για τον Ολυμπιακό

Πολλά ζόρια είχε για τον Ολυμπιακό ο Οκτώβρης με δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είχε, όμως, ένα σημαντικό πλεονέκτημα και αυτό ήταν πως οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν τα περισσότερα παιχνίδια τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Νοέμβρης, ωστόσο είναι εντελώς διαφορετικός για τον Ολυμπιακό, αφού το ένα ταξίδι διαδέχεται το άλλο. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Πειραιώτες θα παίξουν στο φαληρικό γήπεδο μόλις μία φορά και αυτή είναι την επόμενη Κυριακή με τον Ατρόμητο.

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός παίζει στη Ξάνθη, μετά το τέλος του αγώνα με πτήση τσάρτερ θα επιστρέψει στην Αθήνα και την Τρίτη «πετάει» για το Μόναχο εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Στις 23 Νοεμβρίου ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανιώνιο, σε ένα ματς που το θετικό είναι πως δεν έχει ταξίδι, αφού γίνεται εντός Λεκανοπεδίου (Νέα Σμύρνη), αλλά στις 26 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Τότεναμ και εκεί ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις του για τον Νοέμβριο.