Super League 1: Έτοιμος για Ξάνθη ο Ολυμπιακός, με Πανιώνιο ο Άρης

Δύο αναμετρήσεις σε Πηγάδια και Νέα Σμύρνη ανοίγουν την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.

Super League 1: Έτοιμος για Ξάνθη ο Ολυμπιακός, με Πανιώνιο ο Άρης

Το Σάββατο 2/11 αρχίζει η 9η αγωνιστική της Super League 1 και το πρόγραμμα της ημέρας συμπεριλαμβάνει δύο αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη (20:00), μια έδρα που δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια, με στόχο να πάρει ένα διπλό-κλειδί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έχοντας ως σημαντικό όπλο τον κόσμο του στο πλευρό του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με... συνταγή ΑΕΚ κόντρα στους Ακρίτες και πιθανότερη ενδεκάδα τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουντανί, Ποντένσε και Ελ Αραμπί. Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε μαζί του τον Ματιέ Βαλμπουενά στην αποστολή, ωστόσο ο Γάλλος είναι σχεδόν απίθανο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Όσο για τους γηπεδούχους, ο Κίκο Ραμίρεθ θέλει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον ΟΦΗ, για να διατηρηθεί ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και θα παρατάξει την ομάδα του πιθανότατα ως εξής: Αμπάντ, Φασίδη, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Σάσα, Τερκί, Κοβάσεβιτς, Εντουάρντο, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον και Φοσέ.

Λίγο νωρίτερα, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Άρη στη Νέα Σμύρνη με στόχο να σβήσει επιτέλους το -2. Χωρίς τον Γιάννη Μασούρα θα αγωνιστούν οι «κυανέρυθροι». Από την άλλη, ο Άρης προέρχεται από νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό και βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε τροχιά play-offs. Ο Μίχαελ Ένινγκ μπορεί να υπολογίζει τον Δεληζήση που μπήκε στην αποστολή.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League 1:

Σάββατο 2/11
19:30 Πανιώνιος - Άρης
20:00 Ξάνθη - Ολυμπιακός

Κυριακή 3/11
15:00 ΑΕΛ - ΟΦΗ
17:00 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης
19:30 ΑΕΚ - Ατρόμητος
20:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
20:00 Λαμία - Βόλος