Μοντέστο «Δύο φορές κλάψαμε για την Ελλάδα» (vid)

Εκπομπή αφιερωμένη στον Κριστιάν Καρεμπέ από γαλλικό δίκτυο και επική ατάκα από τον Φρανσουά Μοντέστο.

Μοντέστο «Δύο φορές κλάψαμε για την Ελλάδα» (vid)

Εκτός από τη συνέντευξη από τον Ματιέ Βαλμπουενά το γαλλικό δίκτυο RMC ασχολήθηκε και με τους υπόλοιπους Γάλλους του Ολυμπιακού. Το βράδυ της Παρασκευής θα προβληθεί βίντεο αφιερωμένο στον Κριστιάν Καρεμπέ και γι’ αυτόν μιλάει ο Φρανσουά Μοντέστο.

Η καλύτερη ατάκα, ωστόσο ανήκει στον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα λέω το ίδιο πράγμα. Την πρώτη φορά κλαίμε γιατί δεν θέλουμε να έρθουμε στην Ελλάδα και τη δεύτερη κλαίμε γιατί δεν θέλουμε να φύγουμε από εδώ».

Στην εκπομπή που έχει τίτλο «ο Καρεμπέ βασιλιάς της Αθήνας» δεν θα μπορούσε να μη μιλάει ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού. «Είναι ο ήλιος της Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είναι το κλαμπ που με έφερε εδώ ως παίκτη και η ομάδα που μου ζήτησε να επιστρέψω», είπε χαρακτηριστικά ο Καρεμπέ.

Για τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού μίλησε και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος τόνισε: «Είναι ο 12ος παίκτης. Τα πάντα περνούν από αυτόν». Ο Βαλμπουενά ανέφερε: «Δεν είναι όλη την ώρα εδώ, αλλά κάνει τη δουλειά κάτω από τη... σκιά».

Η συγκεκριμένη εκπομπή φιλοξενεί και δηλώσεις του πρώην αθλητικού διευθυντή της πειραϊκής ΠΑΕ, Πιέρ Ισά, ο οποίος τόνισε: «Σκέφτομαι ότι βρήκε το δρόμο του, ο Ολυμπιακός ήταν το πεπρωμένο του. Τον βλέπω στον πάγκο όπως αντιδρά και με εκπλήσσει».