Ολυμπιακός: Η πλύση εγκεφάλου του Μαρτίνς στους παίκτες

Τι δεν θέλει να ακούει ο Πορτογάλος για το παιχνίδι με τη Ξάνθη και τι φοβάται περισσότερο στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ολυμπιακός: Η πλύση εγκεφάλου του Μαρτίνς στους παίκτες

Έχει σηκωθεί μεγάλος θόρυβος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ξάνθη. Αδίκως ή δικαίως είναι μία άλλη ιστορία, αλλά το θέμα είναι πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς για τους «ερυθρόλευκους». Θα είναι ματς ειδικών συνθηκών το οποίο θέλει τεράστια προσοχή σε πολλούς τομείς.

Εκείνο στο οποίο έχει ρίξει μεγάλο βάρος ο Πέδρο Μαρτίνς όλες αυτές τις ημέρες που κάνει την προετοιμασία της ομάδας είναι να προσέξουν οι ποδοσφαιριστές μη χάσουν τη συγκέντρωση τους. Δεν θέλει να χαλάσει το μυαλό τους για κανένα λόγο στο ματς με τη Ξάνθη.

Τι φοβάται ο Πορτογάλος προπονητής στην αναμέτρηση με τους θρακιώτες; Πρώτα απ’ όλα το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου και το ενδεχόμενο να εκνευριστούν οι ποδοσφαιριστές και να χάσουν το μυαλό τους. Το έζησε πέρσι στο ίδιο γήπεδο όταν είδε τον Ποντένσε να εκνευρίζεται από τα σκληρά μαρκαρίσματα και να βλέπει την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα να μένει με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός.

Εκείνο που τον τρελαίνει είναι η κουβέντα για τη διαιτησία. Θέλει να μείνει εκτός ομάδας όλο αυτό και θεωρεί πως υπάρχουν άλλοι στο σύλλογο που ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα. Για τον Μαρτίνς το «κλειδί» είναι οι παίκτες του να μείνουν ψύχραιμοι και προσηλωμένοι στη δουλειά τους.

Στο μυαλό τους θέλει να έχουν μόνο τις οδηγίες για το τι θα κάνουν στο γήπεδο και τίποτα άλλο. Γι’ αυτό και όλη την εβδομάδα ο 49χρονος κόουτς έχει κάνει πλύση εγκεφάλου στους παίκτες του να μην ασχοληθούν με τίποτα άλλο που δεν έχει σχέση με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.