Προβάδισμα o Αβραάμ και με Ξάνθη

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού στα Πηγάδια, αλλά ο Παπαδόπουλος συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να ξαναπάρει φανέλα βασικού.

Προβάδισμα o Αβραάμ και με Ξάνθη

Στην προπόνηση της Παρασκευής (1/11) αναμένεται να δείξει ένα μέρος των σκέψεών του ο Πέδρο Μαρτίνς για το τι σκοπεύει να κάνει στην πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή στην Ξάνθη.

Την Πέμπτη (31/10) δεν «φωτογράφισε» ενδεκάδα, δεν άφησε το παραμικρό στους παίκτες του να εννοηθεί για το αν θα προχωρήσει σε έκπληξη ή όχι, αλλά δίνει μία εντύπωση ότι στο κέντρο της άμυνας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες για να ξαναβρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ο Μαρτίνς, το «ανοιχτό ρόστερ», τα συστήματα

Ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το ότι βρίσκεται σε «καλό φεγγάρι» και συν τοις άλλοις γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες ενός αγώνα με την Ξάνθη. Επίσης, το αρχικό πλάνο για το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο, είναι να παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ρούμπεν Σεμέδο με τον Γιασίν Μεριά στο κέντρο της άμυνας.

Υπάρχει με λίγα λόγια μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ότι ο Αβραάμ για παιχνίδια τύπου ΟΦΗ, ΑΕΚ και Ξάνθης είναι πολύ πιο χρήσιμος από τον Γιασίν Μεριά.

Ο Μαρτίνς λοιπόν το σκέφτεται σοβαρά να του ξαναδώσει φανέλα βασικού και στα Πηγάδια. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» την Παρασκευή (1/11), λίγο πριν «πετάξει» η αποστολή για την Θράκη.

O αρχηγός Αβραάμ με τα παιδιά του έφερε τη Μυρτώ στο Καραϊσκάκης (pics, vid)