Έτσι κερδίζεις την εξυγίανση!

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να αποφύγει τα όποια εμπόδια με την αγωνιστική του ανωτερότητα και να νικάει «πατ κιουτ», όπως κάλεσαν τον Σάββα για τις δηλώσεις του. Εν αντιθέσει με άλλους που τους... ξέχασαν. 

Έτσι κερδίζεις την εξυγίανση!

Οι τόνοι έχουν ανεβεί για τον αγώνα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη για όλους αυτούς τους λόγους που περιέγραψε ο Σάββας Θεοδωρίδης στη δήλωσή του και προκάλεσαν τη δυναμική παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Φυσιολογικό να δεχτεί επίθεση από συγκεκριμένους κύκλους ο Υπουργός, όπως φυσιολογικό - με την παρούσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο - να κληθεί σε απολογία ο Σάββας με διαδικασία εξπρές, την ώρα που ο τιμ μάνατζερ της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος μία ημέρα νωρίτερα είχε κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος από τον διαιτητή Βάτσιο στο ματς με τον ΟΦΗ, ακόμη... περιμένει να τον καλέσουν σε απολογία!

Πειθαρχική δίωξη στον Σάββα Θεοδωρίδη

Όλα αυτά αποτελούν απλά νέα επεισόδια της σειρά που εδώ και χρόνια παρακολουθούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το σίριαλ της εξυγίανσης συνεχίζεται. Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη διετία δεν κατάφερε να το σταματήσει, αλλά έκανε κι ο ίδιος αρκετά λάθη. Το παρακολουθούσε περισσότερο απ' όσο έπρεπε αυτό το σίριαλ, οπότε μερικές φορές παρασυρόταν από αυτό και έχανε τη συγκέντρωσή του ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Φέτος, μέχρι τώρα, οι Πειραιώτες με μπροστάρη τον προπονητή τους, το «πάνε» εντελώς διαφορετικά: Προσήλωση στο γήπεδο. Επιβεβαίωση της αγωνιστικής ανωτερότητας. Μάχες σε κάθε αγώνα, ακόμη κι αν οι άλλοι σε συγκεκριμένα ματς κάνουν περίπατο.

Ο Σάββας για την… εξαφανισμένη Ξάνθη και τους δανεικούς του ΠΑΟΚ

Ακόμη κι αν ορισμένοι αντίπαλοι «γιγαντώνονται» ξαφνικά όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ομάδα έχει τις λύσεις για να ξεπερνά οποιαδήποτε εξωαγωνιστική εμπλοκή, όπως περίτρανα αποδείχτηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έχει τους παίκτες που μπορούν να κυριαρχούν σε κάθε ματς και να το κερδίζουν ασχέτως δυσκολιών από αντίπαλους και άλλους παράγοντες.

Ο Ολυμπιακός δείχνει φέτος τόσο πολύ δυνατός ώστε να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα και να απαντήσει με βροντερή φωνή σε όσους επιφάσκουν για την εξυγίανσή του, με μεθόδους που ουδέποτε έχουν παρατηρηθεί στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε τέτοια έκταση και σε μορφή πραγματικού σκανδάλου.

Ξάνθη: «Θα απαντήσουμε αν ο κ. Θεοδωρίδης εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό»

Θα είναι ένας πραγματικός θρίαμβος, με πρώτο μέλημα την αφοσίωση στο τερέν και στην επιβεβαίωση της ποιοτικής διαφοράς που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τους υπόλοιπους.

Βόλος: «Δε θα ρωτήσουμε κανέναν, δεν θα απολογηθούμε»

Γιατί δεν απάντησε η Ξάνθη στον Θεοδωρίδη, για τον ιδιοκτήτη της;