Βόλος: «Δε θα ρωτήσουμε κανέναν, δεν θα απολογηθούμε»

Ο Βόλος απάντησε στα όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης για τους δανεικούς παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα της Μαγνησίας από τον ΠΑΟΚ.  

Βόλος: «Δε θα ρωτήσουμε κανέναν, δεν θα απολογηθούμε»

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση για την δήλωση που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης και αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με τον τεχνητό και εν πολλοίς προβοκατάρικο θόρυβο που επιχειρήθηκε από κάποιες πλευρές να προκληθεί, με αφορμή δήλωση του προπονητή της ομάδας μας Χουαν Φεράντο ότι ειδοποιήθηκε την Πέμπτη, δηλαδή δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δανεικούς από τον δεύτερο στην ομάδα μας ποδοσφαιριστές, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι: Όντως ο προπονητής ειδοποιήθηκε την Πέμπτη από τον τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, κ. Ακη Πέτρου ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, λόγω του όρου που έχει τεθεί στο πλαίσιο του δανεισμού.

Το γεγονός ότι ο προπονητής μας μίλησε δημόσια, με ειλικρίνεια και αγνότητα, για το γεγονός αυτό, δείχνει με τρόπο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό ότι δεν υπήρχε κάποιος δόλος ή σκοπιμότητα, άλλως ουδέν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας. Και εν τέλει δεν θα ρωτήσουμε κανένα, ούτε βέβαια θα απολογηθούμε για θέματα που αφορούν την λειτουργία της ομάδας μας».