Επιστροφή στον Ρέντη, τι γίνεται με Βαλμπουενά, Μπουχαλάκη

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Ξάνθη, ευχάριστα νέα για τον Κρητικό χαφ.

Επιστροφή στον Ρέντη, τι γίνεται με Βαλμπουενά, Μπουχαλάκη

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν πάρει ρεπό τη Δευτέρα από τον Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να ξεκουραστούν, αφού έρχεται μία νέα δύσκολη τριάδα αγώνων. Οι Πειραιώτες το Σάββατο αντιμετωπίζουν στη Θράκη, τη Ξάνθη και την Τρίτη αναχωρούν για το Μόναχο όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τη Μπάγερν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη και ξεκίνησαν επί της ουσίας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τη Ξάνθη. Κατά πολλούς είναι ίσως πιο δύσκολο ματς ακόμα και από αυτό με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Τρίτης όσοι αγωνίστηκαν κατά των «κιτρινόμαυρων» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Από την Τετάρτη οι Πειραιώτες θα ανεβάσουν ρυθμούς στον Ρέντη ενόψει του ματς του Σαββάτου.

Όλα τα βλέμματα, ωστόσο είναι στραμμένα στον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Γάλλος και την Τρίτη ακολούθησε το πρόγραμμα του και από την Τετάρτη θα αρχίσει να υπάρχει εικόνα για το αν θα παίξει στη Θράκη ή όχι. Μοιάζει δύσκολο να προλάβει τη Ξάνθη, αλλά αυτό θα φανεί από την Τετάρτη και μετά.

Όσον αφορά στον Ανδρέα Μπουχαλάκη που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με την ΑΕΚ φάνηκε και την Τρίτη πως δεν έχει κάτι σοβαρό. Ιατρικά αναμένεται να είναι στη διάθεση του προπονητή του και ο Μαρτίνς θα αποφασίσει αν θα παίξει ή όχι.

*Η διάθεση των εισιτηρίων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου συνεχίζεται από την αίθουσα των διαρκείας από τις 10:00 έως τις 18:00 και η τιμή τους είναι 50 ευρώ.