Πιάνει… κορόιδο την ΑΕΚ με γκολ καρμπόν (vids)

Τα πανομοιότυπα γκολ του Ολυμπιακού και οι φάσεις που έχουν δουλευτεί στην προπόνηση της ομάδας του Πειραιά.

Πιάνει… κορόιδο την  ΑΕΚ με γκολ καρμπόν (vids)

Η διαφορά ποιότητας έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Επίσης τη διαφορά έκανε και ο προπονητής. Ο Πέδρο Μαρτίνς διάβασε πολύ καλά την αντίπαλο του. Είναι κάτι που του αρέσει άλλωστε να μελετάει προσεκτικά τον αντίπαλο του και τους περνάει όλους από κόσκινο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ρεσιτάλ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο δεύτερο ημίχρονο πέρασε σε θέση… Φορτούνη τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός που ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού βγήκε πιο μπροστά και είχε συμβολή στη δημιουργία αρκετών φάσεων για την ομάδα του.

Στο 77' ο Αφρικανός χρίστηκε σκόρερ με έναν τρόπο που δεν το έχει κάνει πρώτη φορά ο Ολυμπιακός σε ματς με την ΑΕΚ. Ο Ντανιέλ Ποντένσε από δεξιά "έκοψε" τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Μαντί Καμαρά με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο πλαϊνό μέρος της εστίας του Τσιντώτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός βγάζει την ίδια φάση με αντίπαλο την ΑΕΚ. Το είχε κάνει και πέρσι στο ΟΑΚΑ. Στο 58' εκείνης της αναμέτρησης ο Ποντένσε από δεξιά "έκοψε" στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Φορτούνης με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης" ίδια φάση έχει γίνει ακόμα δύο φορές. Στο 65' ο Ποντένσε "έκοψε" για τον Καμαρά, αλλά ο Τσιντώτας δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ. Στο 69' πάλι ο Ποντένσε "έκοψε" για τον Καμαρά και ο Τσιντώτας απέκρουσε πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Σε δύο ματς με τους "κιτρινόμαυρους" ο Ολυμπιακός έχει βγάλει τέσσερις ίδιες φάσεις έχοντας σκοράρει δύο φορές. Τυχαίο δεν είναι σίγουρα και είναι προϊόν δουλειάς στην προπόνηση των Πειραιωτών, αλλά και της κατασκοπίας που έχει γίνει στην άμυνα της ΑΕΚ.

Το περσινό γκολ του Φορτούνη με την ΑΕΚ

Δείτε και τα highlights της φετινής αναμέτρησης