Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Καμαρά: «Αυτό είναι το πάθος του»

Ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ του.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0: Καμαρά: «Αυτό είναι το πάθος του»

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης με 2-0 επί της ΑΕΚ ήταν ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έκανε το ματς της ζωής του. Ο Αφρικανός χαφ μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Nova και στάθηκε στη σημασία του πανηγυρισμού του μετά το γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά ο Μαντί Καμαρά μίλησε:

«Το πιο σημαντικό από όλα δεν είναι το γκολ και η εμφάνισή μου, είναι να νικά η ομάδα. Αυτό έχει σημασία. Αν μπορώ να βοηθήσω εγώ είναι ωραίο αλλά το σημαντικό δεν είναι να σκοράρεις και να είσαι κορυφαίος, το σημαντικό είναι να νικά η ομάδα».

Για το επίπονο και κοπιαστικό καλοκαίρι που προηγήθηκε:

«Το ποδόσφαιρο είναι έτσι, με καλές και κακές στιγμές, Ήταν ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι για μένα μέχρι και την προετοιμασία και μετά σιγά σιγά πιστεύω ξαναβρίσκω τις καλές στιγμές μου».

Για το γκολ που σημείωσε και τις εν γένει προσπάθειες που πήρε με μακρινά σουτ

«Είναι κάτι που το δουλεύω και το προσπαθώ συχνά, είναι κάτι καλό όταν μετά από δύο - τρεις προσπάθειες να καταφέρνω να σκοράρω».

Για όσα θετικά σχόλια είχε κάνει πριν από λίγο ο Γκιγέρμε:

«Είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για την ομάδα και τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Σας ξαναλέω όμως ότι το σημαντικό είναι η ομάδα, είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο για να έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον πανηγυρισμό του:

«Αυτό είναι το πάθος που αισθάνομαι για τον Ολυμπιακό, θέλω να ανταποδώσω στον κόσμο και την ομάδα για τη στήριξή τους. Θέλησα να ανταποδώσω με αυτή την κίνησή μου να δείξω το σήμα».