«Ταμπούρι» η ΑΕΚ, θέλει γρήγορο γκολ ο Μαρτίνς

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν περιμένει ότι αύριο στο Καραϊσκάκη θα εμφανιστεί ο… ΟΦΗ, αλλά μία ομάδα που θα έχει αρκετά πίσω τις γραμμές της. Τι ζητάει από τους παίκτες του ο Πορτογάλος.

«Ταμπούρι» η ΑΕΚ, θέλει γρήγορο γκολ ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει «μελετήσει» την ΑΕΚ, ξέρει πλέον ποια είναι τα τρωτά της σημεία και γνωρίζει πολύ καλά ότι αν πιεστεί ψηλά ο «Δικέφαλος» τότε θα δημιουργηθούν σοβαρές προϋποθέσεις για να βγάλει σωρηδόν φάσεις ο Ολυμπιακός στα «καρέ» του Τσιντώτα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει πάντως και η φιλοσοφία με την οποία θα κατέβουν οι «κιτρινόμαυροι» στο φαληρικό γήπεδο. Στον Ρέντη περιμένουν μία ΑΕΚ που θα παίξει «ταμπούρι», θα έχει αρκετά πίσω τις γραμμές της και θα προσπαθήσει περισσότερο με αντεπιθέσεις να απειλήσει την εστία του Ζοσέ Σα.

Η ΑΕΚ που δείχνει ευάλωτη στον άξονά της, δεν αναμένεται να εμφανιστεί με τη νοοτροπία που εμφανίστηκε ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο στο Καραϊσκάκη, κυκλοφόρησαν την μπάλα, ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό και είχαν μία τάση να επιτεθούν και όχι να «καταστρέψουν» το παιχνίδι των Πειραιωτών.

Δεν περιμένουν λοιπόν στον Ρέντη να συναντήσουν τον… ΟΦΗ και αύριο, αλλά μία ομάδα που θα κοιτάξει περισσότερο την ανασταλτική της λειτουργία!

Στις συζητήσεις των ποδοσφαιριστών με τον Μαρτίνς έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να έρθει ένα γρήγορο γκολ για να «ξεκλειδώσει» η άμυνα της ΑΕΚ και κυρίως για να «ξεκλειδώσουν» οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι».