Τι δεν θέλει να δει με ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στριφογυρίζει στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν επιθυμεί με τίποτα να ξαναδεί τέτοιου είδους «κρούσματα» και κόντρα στην «Ένωση».

Τι δεν θέλει να δει με ΑΕΚ ο Μαρτίνς

Η Μπάγερν ανήκει πλέον στο παρελθόν και στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει όλο το βάρος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ένα ματς που όλοι στον Ρέντη νιώθουν την υποχρέωση ότι πρέπει να το πάρουν!

Μπορεί να μην κρίνεται κανένα πρωτάθλημα την Κυριακή (27/10), αλλά στο λιμάνι δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο ότι θα φέρει ισοπαλία ο Ολυμπιακός με την «Ένωση». Ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει για τον κόσμο του Ολυμπιακού και γενικότερα για τον οργανισμό μία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Εκτός από το βαθμολογικό όφελος και το γεγονός ότι αν χάσει η ΑΕΚ θα βρεθεί στο -8 από τους «ερυθρόλευκους», υπάρχουν και μία σειρά από λόγοι που το τρίποντο για τους Πειραιώτες είναι υπεραπαραίτητο.

Ο Μαρτίνς ξέρει ότι η μετάβαση από το Champions League στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο εύκολη. Το έζησε στο πετσί του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μετά το 2-2 με την Τότεναμ, οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στην Καλογρέζα και ορισμένοι εξ αυτών ήταν λες και έκαναν αγγαρεία. Το 1-1 του ΟΑΚΑ είχε «ενοχλήσει» τον Μαρτίνς.

Τότε ο Πορτογάλος έλεγε συνεχώς ότι η κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού δεν οφειλόταν στην κούραση από την υπερπροσπάθεια με την Τότεναμ, αλλά στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του. Το παραδέχτηκαν άλλωστε και οι παίκτες.

Ο Μαρτίνς δεν θέλει με τίποτα να ξαναεμφανίσουν «κρούσματα»… Παναθηναϊκού την Κυριακή. Τους είχε ενημερώσει από τότε ότι αν έβλεπε ξανά την ίδια εικόνα, τότε δεν υπήρχε περίπτωση να τους το συγχωρέσει. Πώς θα τους «τιμωρούσε»; Μη βάζοντάς τους π.χ. στο Μόναχο, σε ένα ματς δηλαδή που δεν θέλει κανείς να το χάσει.

Το δίλλημα του Μαρτίνς: Γκερέρο ή Ελ Αραμπί για την επίθεση

Επιστροφή Ελ Αραμπί μετά από 2,5 χρόνια στην Εθνική Μαρόκο!