ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζαμπά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο

Χωρίς τον Λέο Ζαμπά θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στον Βόλο για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League (26/10, 19:30) με την τοπική ομάδα.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζαμπά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Αμπέλ Φερέιρα και τον ΠΑΟΚ αφού ο Λέο Ζαμπά που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας με διάφορα τεστ και υπέρηχο. Δοκίμασε στην προπόνησή της Παρασκευής (25/10) να βγάλει το πρόγραμμα της ομάδας ωστόσο, με εντολή γιατρού αποφασίστηκε να μείνει εκτός για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League με τον Βόλο εκτός έδρας (26/10, 19:30).

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει υποστεί μυική κάκωση Α' βαθμού στον αριστερό ημιτεντώδη. Από 'κει και πέρα στην αποστολή της ομάδας που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός θα λείπουν οι Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί και Βαρέλα λόγω τραυματισμών όπως επίσης και ο ανέτοιμος Μαουρίσιο.

Αναλυτικά η αποστολή του «δικέφαλου του Βορρά»:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σβιντέρσκι.