ΑΕΚ: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μάνταλου με Ολυμπιακό

Συνεχίζει να «πονοκεφαλιάζει» ο Νίκος Κωστένογλου με τον Πέτρο Μάνταλο του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/10, 19:30).

ΑΕΚ: Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μάνταλου με Ολυμπιακό

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε και το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) ατομική προπόνηση και η συμμετοχή του στον μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League 1 με τον Ολυμπιακό (27/10, 19:30) θα κριθεί στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή.

Από 'κει και πέρα πρόβλημα προέκυψε και με τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ ο Τσίκο Ζεράλδες λόγω των ενοχλήσεων στο δεξιό γαστροκνήμιο αναγκάστηκε να μείνει και πάλι στο γυμναστήριο. Εκτός φυσικά παραμένει ο Βασίλης Μπάρκας που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Υπάρχει και ένα ευχάριστο για τον Νίκο Κωστένογλου αφού ο Ντανιέλε Βέρντε που την Τετάρτη (24/10) ακολούθησε ατομικό, την Πέμπτη (25/10) έβγαλε κανονικά τον πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και άφησε πίσω το πρόβλημα στον προσαγωγό που τον ταλαιπώρησε.

Πλέον η προετοιμασία της «Ένωσης» μπαίνει στην τελική της ευθεία την Παρασκευή (25/10) με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.