Ο Μπάγεβιτς μιλάει για τις μεταγραφές από τη Σερβία

Συνέντευξη στη Σερβία παραχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Μπάγεβιτς μιλάει για τις μεταγραφές από τη Σερβία

Η ιστοσελίδα alo.es. δημοσίευσε συνέντευξη του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σέρβο να αναφέρεται στο πρωτάθλημα, στον τελικό Κυπέλλου αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους από τη Σερβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάγεβιτς:

Τα γεγονότα λένε ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο χωρίς εσάς;

Εντάξει, δεν θα το έλεγα ακριβώς έτσι. Ήμουν προπονητής τότε, τώρα είμαι εκτελεστικός διευθυντής, αλλά ονειρευόμασταν αυτή την επιτυχία τα τελευταία 24 χρόνια, ένα τέταρτο ενός αιώνα. Πόσο μεγάλη επιτυχία θα ήταν αν κερδίσουμε και το Κύπελλο. Στον τελικό, μια μονομαχία εναντίον του ΠΑΟΚ μας περιμένει και θα ήταν φανταστικό να κερδίσουμε το νταμπλ!

Το έχετε γιορτάσει;

Όχι, δεν το έχουμε πανηγυρίσει ακόμα. Έχουμε χρόνο να γιορτάσουμε. Πρέπει να ολοκληρώσουμε πρώτα τη σεζόν και, επιπλέον, πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση του δικαστηρίου για τους αγώνες που δεν έχουν καταχωρηθεί. Ήταν μια μακρά περίοδος, γεμάτη με διάφορα προβλήματα που σε δυσκόλευαν να επικεντρωθείς στο ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοί μας ελπίζουν ότι ο τίτλος θα πάει στα χέρια τους, αλλά αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω.

Αυτοί οι αντίπαλοι ήταν φαβορί πριν από την έναρξη της σεζόν, αλλά τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έμειναν πίσω σας.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν. Παίξαμε στα κατώτερα πρωταθλήματα της χώρας, αλλά εργαζόμασταν με σύνεση και σιγά-σιγά. Δεν βιαστήκαμε. Έχουμε μεγαλώσει από χρόνο σε χρόνο, προκειμένου να φτάσουμε στην κορυφή της σεζόν και να κερδίσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος μετά από δυόμισι δεκαετίες. Κανείς δεν πίστευε σε εμάς, εκτός από τους οπαδούς μας, το επαγγελματικό προσωπικό και τους παίκτες. Είναι ήρωες. Αυτό είναι ένα δώρο για όλους τους.

Πιστεύετε όλοι ότι μπορείτε να κάνετε κάτι ακόμη – να επιστρέψτε στο Champions League;

Θα είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Είμαστε έτοιμοι γι ‘αυτό, θα πολεμήσουμε όσο μπορούμε, θα ενισχύσουμε την ομάδα, αλλά δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που μπορεί να τα βάλει με όλους, και τώρα, το αν θα κερδίσουμε ή όχι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Έχουν χώρο στην ΑΕΚ της νέας σεζόν παίκτες από τη Σερβία ή έστω με σέρβικο διαβατήριο;

Υπάρχουν πάντα θέσεις για παίκτες από τη Σερβία σε κάθε ομάδα. Ωστόσο, το δεύτερο ερώτημα είναι αν κάποιος από αυτούς θα φτάσει αυτό το καλοκαίρι στην ΑΕΚ. Θα δούμε, δεν μπορούμε να μιλήσουμε γι αυτό τώρα. Είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

Τι περιμένετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία;

Είναι νωρίς για να μιλήσουμε γι ‘αυτό. Υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα μέχρι την έναρξη, οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Ήταν πάντα τιμή και ευχαρίστηση να εκπροσωπώ τη χώρα μας με τέτοιο τρόπο και ως εκ τούτου πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα της Σερβίας θα μπορέσουν να επωφεληθούν από αυτή την ευκαιρία και να εμφανιστούν στο σωστό φως. Και έχουν ποιότητα»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας