Το νέο επεισόδιο στην κόντρα Παναθηναϊκού - Euroleague

Η κόντρα του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα έχει φτάσει στα άκρα και οι δυο πλευρές δείχνουν πως δεν έχουν κανένα απολύτως σημείο επαφής.

Το νέο επεισόδιο στην κόντρα Παναθηναϊκού - Euroleague

Είναι ολοφάνερο το χάσμα ανάμεσα στις δυο πλευρές με τον Τζόρντι Μπερτομέου να μην αφήνει τίποτε να πέσει κάτω και να εφαρμόζει τον κανονισμό σε άτομα τα οποία αν μη τι άλλο έχουν εργαστεί για να λήξει το θέμα.

Σήμερα (26/04) το μεσημέρι ο Μάνος Παπαδόπουλος ενημερώθηκε πως δεν θα πρέπει να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο 4ο παιχνίδι της σειράς, αλλά μακριά από αυτόν, επειδή δεν επιτρέπεται.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι στην ομάδα περισσότερα από 35 χρόνια. Έχει διατελέσει απλό μέλος του ΔΣ, τιμ μάνατζερ για δεκαετίες ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και διοικητικός παράγοντας των «πρασίνων» τα τελευταία χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη καθόταν στον πάγκο ανεξαρτήτως της θέσης του στην ομάδα. Μάλιστα από τη στιγμή που έγινε μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ άρχισε να κάθεται στην άκρη του πάγκου και όχι δίπλα στο τεχνικό τιμ, όπως συνήθιζε ως τιμ μάνατζερ.

Εκεί πλέον βρίσκεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που εκτελεί χρέη τιμ μάνατζερ πλέον.

Ο Παπαδόπουλος κάθεται σε όλα τα ματς της Ευρωλίγκας στην άκρη του πάγκου, και ποτέ κανείς δεν του έχει πει πως θα πρέπει να φύγει επειδή δεν επιτρέπεται.

Ο ίδιος ενημερώθηκε πως ο λόγος που του γνωστοποιήθηκε η απόφαση αυτή είναι για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια με οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στον Παναθηναϊκό αντιμετώπισαν με ειρωνική διάθεση την υπόθεση όμως ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος να υπακούσει για να μην προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας