Αυτόν θέλει από τον Ολυμπιακό η Βέρντερ Βρέμης

Παρά το γεγονός αυτό όλα δείχνουν ότι δεν θα γίνει κάτοικος Γερμανίας το καλοκαίρι αλλά δεν θα παίξει και στους «ερυθρόλευκους».

Αυτόν θέλει από τον Ολυμπιακό η Βέρντερ Βρέμης

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος αγωνίστηκε στην Σταντάρ Λιέγης, στην οποία έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα voetballbelgie, αρκετές ομάδες των παρακολουθούν και αυτή που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του είναι η Βέρντερ.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: «Η Βέρντερ Βρέμης απέκτησε από την Σταντάρ τον Μπελφοντίλ με την μορφή δανεισμού, αλλά υπάρχει ένας ακόμα παίκτης που ενδιαφέρει την γερμανική ομάδα, ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, του οποίου οι εμφανίσεις έχουν ενθουσιάσει τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Ο Κύπριος αμυντικός όμως ανήκει στον Ολυμπιακό και η Σταντάρ δεν έχει ενεργοποιήσει ακόμα την οψιόν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη, αλλά θα το κάνει. Έχουν προθεσμία μέχρι τις 15 Μαΐου και η οψιόν είναι 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως η Σταντάρ μπορεί ν’ αποκτήσει τον Λαΐφη και να τον παραχωρήσει στην συνέχεια, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό κέρδος, καθώς ο παίκτης κοστολογείται με περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ».