«Άνω - κάτω» η Λαμία, διώχνουν Αντωνίου και Βελλίδη

Η εμφάνιση της Λαμίας στην Τούμπα προκάλεσε εξελίξεις στη Λαμία με την αποπομπή του προπονητή και του 32χρονου τερματοφύλακα, Μάρκου Βελίδη.

«Άνω - κάτω» η Λαμία, διώχνουν Αντωνίου και Βελλίδη

Η εικόνα της Λαμίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα η εμφάνιση του Μάρκου Βελλίδη προκάλεσαν… έκρηξη στη Φθιώτιδα!

ΠΑΟΚ-Λαμία 3-0: Δείτε τι γκολ «έφαγε» ο Βελλίδης (vid)

Η διοίκηση της ομάδας είναι έξαλλη με τον προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος είναι στην… πόρτα της εξόδου και ετοιμάζεται να τον διαδεχθεί ο Ακης Μάντζιος.

Αντωνίου: Γι’ αυτό άλλαξα τον Βελλίδη

Μάλιστα το κλίμα για τον Αντωνίου ήταν πολύ βαρύ εδώ και αρκετό καιρό, ενώ με την εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα «το ποτήρι ξεχείλισε».

Από τα «πυρά» όμως δεν ξεφεύγει ο 32χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη για τα δυο πρώτα γκολ που δέχθηκε η Λαμία από τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν η διοίκηση σκοπεύει να προχωρήσει στην αποπομπή του από την ομάδα, ενώ στο «στόχαστρο» βρίσκεται και ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας πολύ πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι ιδιαίτερα εκνευρισμένος.