Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Με υπογραφή Χατζηγιοβάνη (highlights)

Ο Χατζηγιοβάνης επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και με δικό του γκολ οι «πράσινοι» νίκησαν στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 1-0.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1: Με υπογραφή Χατζηγιοβάνη (highlights)

Επέστρεψε στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού έπειτα από 40 ημέρες και οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου. Ο Γιώργος Δώνης του έδωσε φανέλα βασικού και εκείνος τον δικαίωσε σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 43'.

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: To γκολ του Χατζηγιοβάνη για το 0-1 (vid)

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός από το ξεκίνημα του αγώνα, κυκλοφόρησε σωστά τη μπάλα και προσπάθησε να χτυπήσει από τις πτέρυγες με Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη. Στο 43' ο Ρισβάνης δεν πρόλαβε να κάνει το τάκλιν για να σταματήσει τον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν πιο δραστήριος, πίεσε τον Παναθηναϊκό, αλλά είχε πρόβλημα στην τελική πάσα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει ευκαιρίες. Η ομάδα του Περιστερίου έχασε μία καλή ευκαιρία στο 70' για να ισοφαρίσει, αλλά κάτι άλλο δεν έκανε. Ο Παναθηναϊκός από ένα σημείο και μετά ισορρόπησε το ματς και κράτησε εύκολα το υπέρ του 0-1.

Μικρογραφία

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Άρτας)

Σκόρερ: 43’ Χατζηγιοβάνης

Κίτρινες: 33’ Διούδης, 36’ Σένκεφελντ, 56’ Ινσούα, 66’ Γιόχανσον, 71’ Χατζηθεοδωρίδης, 90+3 Νταβιώτης

Συνθέσεις:

Ατρόμητος (4-3-3): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Ταλόχα, Χαρίσης, Μπαένα (80' Μπαένα), Ανδρούτσος (69’ Νταβιώτης), Γιακουμάκης, Μανούσος, Ρόσα (61’ Βέλλιος).

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης (75’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Ζαχίντ (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης (71’ Κολοβός), Καμπετσής.