Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Φερνάντεζ Μάρκ-αρε τη νίκη (vid)

Με ένα υπέροχο γκολ του Μαρκ Φερνάντεζ ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε νικητής (1-0) από τη Νέα Σμύρνη.

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Φερνάντεζ Μάρκ-αρε τη νίκη (vid)

Την πρώτη του νίκη μετά από δέκα χρόνια στη Νέα Σμύρνη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, 1-0 τον Πανιώνιο. Το απευθείας φάουλ του Μαρκ Φερνάντεζ στο 44΄ ήταν το γκολ που έκρινε την αναμέτρησης.

Το γεγονός που στιγμάτισε τον αγώνα, πάντως, ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Κότνικ στο 16ο λεπτό. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του Χαουρέγκι και κατάφερε να διώξει τη μπάλα, όμως ο Ισπανός επιθετικός τον βρήκε με τις τάπες στο πρόσωπο. Ο Σλοβένος γκολκίπερ αντικαταστάθηκε από τον Μαλέρμπ, του έγιναν ράμματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν διάθεση και πάθος, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Παπαδόπουλος ήταν θετικός όποτε χρειάστηκε να επέμβει. Να σημειωθεί ότι στο 89΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος.

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης: Η γκολάρα με φάουλ του Φερνάντεζ (vid)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ν. Σμύρνης
ΠΑΝΙΩΝIΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1
Σκόρερ: 44΄Φερνάντεζ
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Κάρτες: Κόρμπος, Τσιλούλης - Χαουρέγκι

Συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Κότνικ(20' Μαλέρμπ), Μασούρας, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου(74' Σιντί Αλί), Αραμπούλι, Δούμτσιος(58' Τσιλούλης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνες, Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο(80' Κώτσιρας), Ριέρα(52' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Χαουρέγκι(88' Μπαράλες)

Περισσότερα σε λίγο...