Ο ΟΦΗ είχε 50-50 κατοχή με τον Ολυμπιακό, τα θρίλερ του πρωταθλήματος

Στην κόψη του ξυραφιού είναι όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η κατοχή της μπάλας των Κρητικών και το πρώτο γκολ στο Καραϊσκάκη.

Ο ΟΦΗ είχε 50-50 κατοχή με τον Ολυμπιακό, τα θρίλερ του πρωταθλήματος

Τη δουλειά την έκανε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, πήρε τη νίκη κόντρα στους Κρητικούς και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό το ματς ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΟΦΗ από την άλλη ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το φαληρικό γήπεδο τη φετινή σεζόν.

Για τον Ολυμπιακό, ωστόσο προκύπτει μία σειρά από θέματα ενόψει των αγώνων που έρχονται και ειδικά γι’ αυτό με την ΑΕΚ που είναι για το πρωτάθλημα. Όλες οι νίκες των «ερυθρόλευκων» στο ελληνικό είναι αγχωτικές και στην κόψη του ξυραφιού και ειδικά στα ματς πριν από το Champions League.

Στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης λίγες ημέρες πριν το ταξίδι στη Ρωσία για τη ρεβάνς με τη Κράσνονταρ. Μάλιστα στο φινάλε κινδύνεψε και με ισοφάριση η ομάδα του Πειραιά. Στη Λάρισα με την ΑΕΛ οι Πειραιώτες νίκησαν 1-0 και στο φινάλε οι «βυσσινί» έχασαν ευκαιρία να κάνουν το 1-1. Με τον Βόλο και λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Τότεναμ ο Ολυμπιακός νίκησε 5-0. Μέχρι το 71’ εκείνο το ματς ήταν στο 1-0 και τους Βολιώτες να έχουν ευκαιρίες. Με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός αν και προηγήθηκε δέχτηκε την ισοφάριση στο φινάλε.

Στο εντός έδρας 2-0 με τη Λαμία η ομάδα του Πειραιά νίκησε 2-0, αλλά με το σκορ να ανοίγει στο 61’. Αυτό το ματς διεξήχθη λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Στο 1-2 επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός αν και έκανε την ανατροπή δεν καθάρισε το παιχνίδι.

Κατοχή 50-50 με τον ΟΦΗ

Φτάνουμε, λοιπόν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ από το οποίο προκύπτουν διάφορα στοιχεία. Ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει δοκάρι στο 3’, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τους Κρητικούς στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Το ματς τελείωσε με κατοχή της μπάλα στο 50-50 και είναι κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ στο τελευταίο τέταρτο είχε την υπεροχή και σε αυτό το διάστημα μάλιστα δέχτηκε κίτρινη κάρτα και ο Σα για καθυστερήσεις. Να σημειώσουμε πως στο παιχνίδι με την Τότεναμ η κατοχή ήταν 46-54 για τους Άγγλους.

Επίσης ο ΟΦΗ έγινε η πρώτη ομάδα φέτος στην Ελλάδα που κατάφερε να σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η τελευταία φορά που δέχτηκε γκολ ο Ολυμπιακός στο φαληρικό γήπεδο για ματς του πρωταθλήματος ήταν στις 31 Μαρτίου 2019 στη νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου. Βλέπουμε ότι όλα του τα παιχνίδια είναι θρίλερ στη Super League 1 και ειδικά αυτά που προηγούνται του Champions League.