Το παράδειγμα του Αβραάμ και η παγίδα του Champions League

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δείχνει σε όλους πως με τη δουλειά όλα γίνονται, ενώ ο Ολυμπιακός κατάφερε και απέφυγε άλλη μία παγίδα πριν το Champions League.

Το παράδειγμα του Αβραάμ και η παγίδα του Champions League

Η δουλειά στο ματς με τον ΟΦΗ έγινε έστω κι αν έγινε δύσκολα. Ήταν, όμως, κάτι που αναμενόταν για δύο λόγους. Από τη μία γνωρίζαμε όλοι πως οι Κρητικοί διαθέτουν μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο.

Το έδειξε στο Καραϊσκάκη βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ωραία πράγματα και δείχνοντας πως είναι μία ομάδα που στο Ηράκλειο θα κάνει τη ζωή δύσκολη όλων. Το ίδιο θα γίνει και για όποιον δεν τον πάρει στα σοβαρά τον ΟΦΗ.

Ο ένας παράγοντας είναι αυτός και ο άλλος που περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι ήταν ότι την Τρίτη υπάρχει η αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου. Και ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχτηκε πως οι ποδοσφαιριστές του σκέφτονταν το ματς με τους Βαυαρούς. Δεν είναι και παράλογο αυτό, αφού η αναμέτρηση με τη Μπάγερν είναι όλα τα λεφτά και ποιος παίκτης δεν θέλει να τη ζήσει.

Απ' όλα αυτά, όμως, αξίζει να σταθούμε στην παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Έπαιξε βασικός για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άρη. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει εντυπωσιακό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στο ενεργητικό του καταγράφονται 3-4 καθοριστικές επεμβάσεις και ειδικά αυτή στο πρώτο ημίχρονο που ο Τσιλιανίδης έχει βγει μόνος απέναντι από τον Σα. Ο Αβραάμ του πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα, αλλά έχει κι άλλες σημαντικές επεμβάσεις.

Ο Παπαδόπουλος δίνει το παράδειγμα σε όλους ότι με τη θέληση και τη δουλειά μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Για ξοφλημένο τον είχαν όταν επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά ο έμπειρος στόπερ στέκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και η περίπτωση του θα πρέπει να παραδειγματίσει αρκετούς μέσα στον Ρέντη. Και με τον ΟΦΗ και με τον Άρη ήταν εξαιρετικός και δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη που είχε να παίξει από τις 23 Ιουλίου, που είχε θέματα τραυματισμών να εμφανίζεται σε αυτή την κατάσταση.